Sønder Boulevard

oktober 27, 2015 at 07:34

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Coat Sandro // Turtleneck Gina Tricot // Skirt Envii (on sale) // Boots Mentor

 

Åh mit fine Vesterbro! Jeg er simpelthen så begejstret for min (stadig lidt) nye bydel. Billederne her er fanget af min ældste lillebror på fotogene Sønder Boulevard inden vi smuttede i Tivoli. Jeg bliver glad helt ned i maven af efterårsfarverne der har overtaget bybilledet. Efteråret er klart den flotteste årstid. Nuvel, jeg kunne godt være udenfor vanter når jeg cykler og blæst på hundepladsen og cykelstien, men sløret af gule, røde og orange nuancer opvejer (endnu) ulemperne.

 

Både nederdel og rullekrave er nye – og sågar indkøbt på shoppetur i Odense på vej hjem fra Sydfyn forrige uge. Rullekraven er lavet i det dejligste, tynde stof, så jeg nuppede den i både grå og hvid, og regner med, at de kommer på i rotation sammen med nederdele som her og med højtalede jeans gennem efteråret og vinteren.

 

English: I’m so in love with my (still somewhat) new neighborhood. The photos here are captured by my oldest little brother on a street near mine before we headed to Tivoli. I get all giddy from looking at the fall color that have taken over the city. Fall is by far the prettiest season. I could do without gloves when I’m biking and strong winds when I’m walking Frank or on the bike paths, but the shades of yellow, orange and red makes it okay. 

 

Both the skirt and turtleneck are new, bought on my way back from Southern Funen last week. The turtleneck is made from the loveliest, thin fabric, so I scooped one up in both grey and white, and I’m counting on they be in rotation paired with skirts like here and high waisted jeans throughout fall and winter. 

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii

Højhalset bluse fra Gina Tricot og nederdel fra Envii