Plisserede nederdele

oktober 20, 2015 at 18:18

Plisserede nederdele1. Guldfarvet plisseret nederdel fra A.L.C. 2. Sort plisseret nederdel fra ASOS 3. Hvid plisseret nederdel fra ASOS 4. Mørkeblå plisseret nederdel fra ASOS 5. Rosa plisseret nederdel fra ASOS 6. Grå plisseret nederdel fra Monki 7. Congac-farvet plisseret nederdel fra By Malene Birger 8. Kort, sort plisseret nederdel fra Vero Moda 9. Bærfarvet plisseret kjole fra ASOS

 

Lige siden jeg købte min plisserede nederdel i en genbrugsforretning i Budapest, er jeg begyndt at spotte dem over det hele; i butikker, på piger på gaden og i diverse webshops. Totalt first-mover (igen), haha! Jeg synes, de fine feminine nederdele er noget så pæne og overraskende nemme at dresse op og ned til både fest og hverdag. Jeg elsker idéen om at bruge en plisseret nederdel sammen med en tynd rullekrave og støveletter med en hæl eller en vamset sweater lidt nede i nederdelen foran og et par flade herreinspirerede sko. Det må jeg eksperimentere lidt med.

 

Jeg har samlet 8 flotte nederdele, og en enkelt kjole, i lidt forskellige farver, tekstuerer og længder, som måske kan friste. Nummer 2 minder klart mest om min nederdel, men jeg har også et godt øje til den lidt kortere grå model fra Monki og den mørkeblå.

 

English: Ever since I bought my pleated skirt in a vintage store in Budapest, I’ve started spotting them all over; in stores, on girls on the street and in various webshops. Total first-mover (again), haha! I think the feminine skirts are so pretty and surprisingly easy to dress up and down for both parties and every day. I love the idea of pairing a pleated skirt with a thin turtleneck and boots with a heal or together with a fluffy sweater tugged in at the front with a pair of men’s inspired flats. I’ll have to experiment a little with that. 

 

I’ve found pretty skirts, and one dress, in different colors, textures and lengths, which might tempt you. Number 2 is most like my skirt, but I also really like the shorter grey model from Monki and the navy one

Guns'n'Roses outfit