Five Things

oktober 26, 2015 at 08:55

Sutsko med en stjerne

{Nye, bløde sutsko}

 

Det der vintertid tog altså fusen på mig! Eller måske rettere at komme i seng kl. 2.30 efter en sjov 25-års fødselsdagsfest, mens det endnu var sommertid, og vågne inden kl. 8 til vintertid. I går aftes faldt jeg i søvn på sofaen inden kl. 20, vågnede, gik en tur med Frank rundt om blokken og gik i seng kl. 21. Jeg var helt smadret! Og så sov jeg faktisk til mit ur ringede i morges. Plus det 4-5 gange jeg fangede Frank i at hoppe op i sengen og måtte pænt vise ham til sin kurv på gulvet igen. Nogle gange er det at have hund næsten som at have en baby. Minus kurven på gulvet altså.

 

Traditionen tro får I fem små ting der ugen der gik her på denne fine mandag. Jeg føler mig frisk og udhvilet (det skulle jeg også gerne ovenpå de timer jeg har fået) og er klar på en ny uge!

 

English: That whole daylight savings thing have run a number on me! Or more perhaps more accurately going to bed at 2:30 AM after a fun 25th birthday party, while it was less summer time, and waking up before 8 AM in the new winter time. Last night I fell asleep on the couch before 8 PM, woke up, took Frank for a walk around the block and went to bed at 9 PM. I was so tired! And then I actually slept until my alarm went of this morning. Plus the 4-5 times I caught Frank jumping up in my bed and I had to show him to his basket on the floor again. Sometimes having a dog is almost like having a baby. Minus the basket on the floor that is. 

 

As per tradition here are five things from the past week on this lovely Monday. I feel well-rested and energized (which I probably should after the night amount of hours I’ve slept) and ready for a new week!

Frank

{Et badge med Frank – en gave fra nogle af pigerne i gården på mit job}

Æble- og mangochutney

{Hjemmelavet spicy æble- og mangochutney}

Fødselsdagsfejring på Perchs

{Fødselsdagsfejring i Perchs Tea Room med masser af lækkerier}

Frank

{Snapchat-sjov}