Five Things

oktober 19, 2015 at 15:13

Frank

{Den sødeste snap med sovende vuf}

Morgenmad på Rist Kaffebar

{Morgenmadsdate på Rist Kaffebar}

Halloween i Tivoli

{Halloween i Tivoli}

Churros i Tivoli, spanskrør

{Spanskrør – et must når man er i Tivoli}

Culfo, Albert og Frank

{Fladtrynet-træf på Sydfyn}

 

Når man nupper to efterårsferie-fridage, så går ugen ekstra stærkt! Sidste weekend trodsede jeg voldsomme tømmermænd og sprang på et tog mod Fyn sammen med Frank. 1-2-3, så var dagene gået og vi skulle hjem igen og på arbejde onsdag. Kontorhunden Frank har jo også et vigtigt job i at sprede glæde på vores lille kontor.

 

Den søde weekend blev hurtig proppet med rare aftaler foruden de mere kedelige, praktiske gøremål. Således gik weekenden med fin film og tuderi fredag, langsom morgenmad på Rist Kaffebar lørdag morgen og efterfølgende butikskiggerier (og lidt køberi). Senere en lille eftermiddagscocktail, inden en hyggelig aftenmadsdate. Søndag var sat af til en genvaldig overhæling af min lejlighed, som var blevet forsømt og sejlede en smule (læs: en del). Efter det sidste vasketøj var smidt i tumbleren og gulvene var nyvaskede, kom min største lillebror og kusine A til vegetarret inden vi tog på familieudflugt til Halloween i Tivoli.

 

Selve udsmykningerne var en smule skuffende, men med de olibatoriske spanskrør og selfiesjov med huer af kanin havde vi nogle hyggelige timer i den gamle park. Dermed blev endnu en ting streget fra min efterårsliste og jeg kan snart se frem til den næste sæson med rare aktiviteter – og måske en juleliste.

 

English: When you take two days off, the week passes extra fast! Last weekend I ignored my hungover body and jumped on a train to Funen together with Frank. 1-2-3 and the days were gone and we were headed back to work Wednesday. Frank the office dog also has an important job in spreading joy at our little office. 

 

The sweet weekend was quickly filled with lovely dates in addition to the more boring, practical to-dos. That’s how the weekend was suddenly gone with a great movie and a good cry Friday night, slow breakfast at Rist, followed by a little shopping. Later a sneaky afternoon cocktail before a dinner date. Sunday was reserved to get my apartment back on track. After I’d put the last of my laundry in the dryer and my floors were newly washed, my biggest little brother and my cousin A came over for a veggie stew before we headed to Halloween in the old amusement park Tivoli.

 

The decorations were somewhat disappointing, but with the obligatory churros and selfies with hats made of rabbit fur we spend a few fun hours in the old park. Thereby another thing could get crossed off my fall list and I can slowly begin to look forward to the new season with lovely activities – and perhaps a Christmas list too.