Five Things

oktober 12, 2015 at 12:53

Citrusfrugter

{Citrusfrugter til juice}

 

Jeg synes jeg siger det samme igen og igen, men for silvan for tiden går hurtigt! Vi er snart 14 dage inde i oktober! Sidste uge fløj også bare afsted. Jeg kan ikke engang rigtig huske, hvad tiden gik med. Den forsvandt bare. Der var et Stine Goya lagersalg (jeg fandt dog ikke noget), en virkelig sjov aften ude med mine kolleger, voldsomme (!) tømmermænd lørdag morgen og brunch med en sød veninde.

 

I skrivende stund befinder jeg mig i køkkenet i den gamle station i Ulbølle, hvor jeg holder et par efterårsferie-fridage med min kusine A og familie og hunde. Jeg er træt og dvask, og trænger bare til at tulle, så det gør jeg i stor stil. Gåture med alle de fladtrynede, rigeligt med kaffe, stort morgenbord og snak om stort og småt.

 

English: Another round of five things: Citrus fruits for juice making, a lovely bowl of spicy pumpkin soup on a cold day, a beautiful morning view, cakes and a deep conversation (and a fun night out with my colleagues.)

Græskarsuppe

{Dejlig græskarsuppe på en kold aften}

Skydebanen solopgang

{En flot morgen på hundeluftepladsen}

Kage

{Kagetid}

Camilla og Kat

{En dyb samtale – og en virkelig sjov aften ude med mine kolleger}