Five Things

oktober 5, 2015 at 13:18

Hyldebær

 {Hyldebær-puk med den mindste}

 

Jeg skal være den første til at indrømme det, denne her mandag kom lidt for hurtigt. Jeg havde egentlig en weekend uden de store planer, som alligevel blev fulgt godt op, så inden jeg fik set mig om var der ikke mere weekend tilbage og stadig nogle løse ender på min to-do. Det er der ikke noget at gøre ved, jeg havde travlt med at hygge mig, så må jeg bare bruge min mandag aften på at komme i bunds med mine gøremål.

 

Ikke mere mandagssnak. Det er sidste uge det skal handle om. Den var en vældig rar en med masser af gåture i fint solskin, efterår i luften, kaffedates, yoga og afslapning. Min weekend var et skønt mix af en spontan cocktaildate i min gård fredag aften med dark’n’stormy på kande(r), rende lidt erinder inde i byen lørdag formiddag og hyldebær-puk og suppekreation lørdag eftermiddag sammen med den mindste. Weekenden blev afrundet på fineste vis med besøg fra Franks selvudnævte gudmor A med dejlig hjemmelavet vegetarmiddag og bland-selv-slik.

 

English: A few of the little things that helped make last week a bit more enjoyable: Picking elderberries and making elderberry soup with the youngest, gorgeous fall colors on my parents’ street, a carrot cupcake (and Frank’s intense stare) at work, Friday shenanigans with pitchers of dark’n’stormys in my courtyard and the world’s tiniest and cutest little Boston terrier named James)

Efterårsfarver

 {De skønneste efterårsfarver}

Frank og en cupcake

 {Gulerodscupake på arbejdet – og et sulten blik}

Cocktails

 {Fredagsløjer med dark’n’stormy i kander}

Boston terrier

  {Verdens mindste og psyko-nuttede Boston terrier, James}