Efterårsgrå

oktober 16, 2015 at 07:44

Trenchcoat, sweater and ripped jeans

Trenchcoat, sweater and ripped jeans

Trenchcoat, sweater and ripped jeans

Trenchcoat, sweater and ripped jeans

Trenchcoat, sweater and ripped jeans

Trenchcoat Second Arrival // Sweater Vero Moda // Mom jeans ASOS // Espadrilles Samsøe Samsøe

 

Et par uger inde i det ægte efterårsvejr sukker jeg allerede efter bare ankler og trenchcoat, som i forrige weekend, hvor vejret stadig var dejligt mildt. Er det bare mig eller gik den sommer bare helt ustyrligt hurtigt? Den var ellers lige så rar, og så var den slut, inden jeg fik set mig om!

 

Jeg kæmper lidt med mit efterårshumør de her dage. Mit humør er efterårsgråt. Jeg har det svært med de mørke morgener, jeg synes, det er hårdt at komme op og i gang, og jeg føler mig ikke super oplagt om aftenen, når mørket igen har overtaget. Det er altså alt, alt for tidligt at føle sig vinterdepri, så jeg må se at komme ud af den i en fart. God det er weekend lige om lidt, så har jeg masser af tid til at komme på rette spor igen. Første punkt på dagsordenen bliver at få ordnet min lejlighed.

 

English: Just a few weeks into the real fall weather and I’m already longing for bare ancles and a trenchcoat, like two weeks ago when the weather still was sunny and mild. Is it just me or did the summer come and go with a blink of an eye? It was so lovely, and then it was gone before I knew it! 

 

I’m battling my fall mood these days. My mood is fall grey. I’m struggling with the dark mornings, I find it hard to get up, and I don’t feel super energetic at night when the darkness has taken over again. It’s way too soon to be feeling winter depressive, so I’ll have to snap out of it fast. Thank God it’s weekend in a bit so I have plenty of time to get back on track. First thing will be to tidy up my apartment. 

Trenchcoat, sweater and ripped jeans

Trenchcoat, sweater and ripped jeans