Efterårsfridage på landet

oktober 22, 2015 at 18:46

Den gamle station i Ulbølle

Solnedgang

Culfo og Albert

Køkkeninspiration i Ulbølle

Culfo og Frank

Morgenbord i Ulbølle

Albert

Kaffe i Ulbølle

Jeg er pjattet med Sydfyn, og særligt min onkel A og tante Ms dejlige hjem, så da kusine A skulle afsted på efterårsferie var jeg hurtig til at invitere mig selv og Frank med. Og til at lokke min fætter S til også at komme hjem, så vi kunne fejre hans fødselsdag.

 

Dagene gik i langsomt tempo med stort morgenbord, gåture med alle de fladtrynede, en tur ind til fine Svendborg, fødselsdagfejring og god tid til at trække vejret helt ned i maven.

 

Den gamle station i Ulbølle er et af mine absolut favoritsteder. Jeg elsker at bo i København, men for silvan for jeg også er forfalden til landlig idyl. Jeg stornyder at gå lange ture langs markerne, og det gjorde byhunden Frank bestemt også. Jeg har aldrig set ham løbe så stærkt afsted udover markerne i jagten efter en flok krager. Jeg elsker fælles morgenmad, hvor er der tid til at spise lidt for meget hvidt brød med hjemmerørt hvidløgsost og god pølse og skylle det ned med friskpresset kaffe. Og jeg elsker at være omgivet af opmærksomhedskrævende og puttesyge fladtryner.

 

English: I just love Southern Funen, and especially my aunt and uncle’s lovely home, so when my cousin told me she was going home for a few days I was quick to invite myself and Frank to go along. And to get my other cousin to come too, so we could celebrate his birthday. 

 

The days went in a slow pace with large breakfasts, walks with the flatnosed, a trip to pretty Svendborg, birthday celebration and time to take deep breaths. 

 

I love their house. I love living in Copenhagen, but I’m also really like the idyllic countryside. I enjoy going for long walks along the fields, and Frank the city dog enjoyed it immensely too. I’ve never seen him run so far as he did over the fields chasing crows. I love joined breakfast, where there’s time to eat a little too much white bread with homemade garlic spread and drink lots of freshly made coffee. And I love being surrounding by attention-seeking and cuddly dogs. 

Køkkenet i den gamle station i Ulbølle

Culfo, Albert og Frank

Culfo, Albert og Frank

Solnedgang

Kong Julia

Lagkage

Culfo, Frank og Alberte

Culfo, Albert og Frank

Sushi

Culfo