80’er-grimme eller lidt fede?

oktober 9, 2015 at 08:30

Weekday sweatshirt & Just Female skirt

Weekday sweatshirt & Just Female skirt

Weekday sweatshirt & Just Female skirt

Weekday sweatshirt & Just Female skirt

Nike Air Huarache

Coat Sandro // Sweatshirt Weekday // Skirt Just Female // Necklace Julia Sandlau // Sneakers Nike Air Huarache

 

Jeg er temmelig besat af mine (ikke længere spritnye) sneakers min yndlings-australier havde med til mig fra New York, nu jeg ikke kunne opstøve dem i København i min størrelse. De er nemligt sygt små i størrelsen, eller rettere de anbefaler, at man går to størrelser op, fordi hælen ikke rigtig kan sidde helt ude til kanten. Så er advarelsen hermed givet videre. Jeg er gået fra en størrelse 37 til 39, og de skulle ikke være mindre.

 

Da jeg så modellen første gang, tænkte jeg: ‘Nui, de er meget lidt pæne!’, men så (som så meget andet) voksede de på mig, og da jeg stod og virkelig manglede et par rare sneakers, så måtte jeg pludselig have dem. De er mega 80’er og min mor kan slet ikke forstå, at jeg har købt sådan nogle sko (haha), men jeg er blevet omvendt. Nike Air Hurache-omvendt.

 

Bonus er, at de gør et afslappet gråt/mørkeblåt/sort meget sjovere. Hvad synes I? Er de 80’er-grimme eller lidt fede?

 

English: I’m obsessed with my (no longer brand new) sneakers my favorite Aussie brought me from New York, since it was virtually impossible to track a pair down in my size anywhere in Copenhagen or online.They run really small, so I was advised to go two sizes up, and I’m glad it did.

 

The funny things is when I first saw the model I thought, ‘Whoa, those sneakers are not pretty’, but they somehow grew on me and suddenly I desperately needed a pair in my life. They are so 80’s, but they definitely made a casual grey/navy/black outfit a bit more fun. What do you think? Are the 80’s-ugly or kind of cool?

Weekday sweatshirt & Just Female skirt

Weekday sweatshirt & Just Female skirt

Nike Air Huarache