Vintagefund fra Budapest

september 16, 2015 at 08:04

Retrock Vintage Store i Budapest

Retrock vintage store i Budapest

Retrock vintage store i Budapest

Da jeg var i Budapest forrige weekend med mit arbejde blev der lige lidt tid til at udforske byen lidt, så en gruppe af mine (kvindelige) kolleger og jeg gik ind til byen for at kigge lidt. Ved et rent tilfælde kommer vi forbi en lille sidegade med en butik med et stort skilt, hvor der stod vintage. I vinduet spotter vi en hvid t-shirt med mops og begejstringen vil ingen ende tage – og den ender selvfølgelig også med at komme med hjem.

 

Den to etagers butik, Retrock, som butikken altså hedder, viste sig at være nok den sejeste vintagebutik jeg nogensinde har sat fod i. Jeg er normalt ikke den store genbrugspige, fordi jeg ikke er så god til det der med at virkelig tage sig tid til at kigge alt tøjet igennem og prøve, fordi alle størrelserne svinger så meget, eftersom tøj er produceret i forskellige årtier. Men i netop denne her vintagebutik var der simpelthen så stor en overflod af virkelig fede ting, at det slet ikke var svært at finde noget godt.

 

Med favnen fyldt af nederdele prøvede jeg den ene efter den anden. Det var en af de der nærmest bizzare shoppeture, som kun forekommer en gang hver 10. år, hvor alt bare passede, sat godt, var super fedt og til at betale. Jeg endte dog med at (forsøge at) begrænse mig selv og købe kun tre af dem: En klassisk deminnederdel med lommer (!), en fin prikket midi-nederdel og den mest fantastiske sorte plissérede nederdel. Og så kom der også en grå Guns’n’Roses t-shirt og den oversized t-shirt med mopsen med i købet.

 

Hvis du tilfældigvis skal til Budapest, skal du gøre dig selv en tjeneste at gå forbi Retrock, også selvom du normalt ikke er til genbrug. De har også en webshop, hvor der også er mange fine fristelser.

 

English: I found the most amazing vintage store in Budapest, Retrock. If you find yourself in the neighbourhood stop by, even if you normally aren’t into vintage clothes. The two-story store has an incredible selection of cool, vintage clothes. I tried to constrain myself and still ended up with three skirts: a classic denim skirt with pockets (!), a polka dotted midi skirt and the most amazing black pleated skirt. And a vintage Guns’n’Roses t-shirt and an oversized t-shirt with a pug, obviously. 

 

Retrock, 1061 Budapest, Anker köz 2., Hungary

Shoppefund fra Retrock i Budapest

Shoppefund fra Retrock i Budapest

Shoppefund fra Retrock i Budapest

Shoppefund fra Retrock i Budapest