Indretningsdetaljer

september 30, 2015 at 08:13

Indretningsdetaljer

Det er efterhånden noget tid siden jeg viste før-billederne fra min nye lejlighed, der i morgen har været min i et halvt år (!). Jeg har tænkt mig at lave en lille værelsesgennemgang med status og måske lidt før/efter-billeder, men jeg skal lige have taget de sidste billeder. Jeg kan åbenbart ikke finde ud af at tage billeder af hele rum, men kun alle nips tingene her og der.

 

Så for nu får I en lille sneak peak på mit lille hjem og så kommer resten senere!

 

English: It’s been awhile since I showed the before-photos of my new apartment, which tomorrow has been mine for six months (!). I’m planning to be a little walk through every room with a status and perhaps before/after-photos, but I just need to take the last photos. I apparently can’t focus long enough to take photos of the entire room, just knick-knacks here and there. 

 

So now you’ll get a little sneak peak of my little home and the rest will follow!

Indretningsdetaljer, postkort København, guld spejl

Indretningsdetaljer, planter

Indretningsdetaljer, skål med tørrede blomsterblade

Soveværelse

Indretningsdetaljer, gåsefjerslampe, fjerlampe, Vita, designfund

Indretningsdetaljer, planter