Fødselsdagsweekend og post-fødselsdagsblues

september 14, 2015 at 20:26

Fødselsdag

{Glad fødselar}

 

Jeg havde omtrent verdens sjoveste og hyggeligste fødselsdagsweekend og i dag lider jeg i den grad af post-fødselsdagsblues. De kom faktisk allerede snigende i går, da min yndlings-australier rejste hjem igen efter 36 timers fødselsdagsfejring i København.

 

Jeg vågnede som 30-årig til søde sms’er og endda en (næsten) nøgen-fødselsdagssnap! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været alene på en fødselsdagsmorgen, men heldigvis blev jeg (som sædvaneligt) vækket med morgenfødselsdagmøs (af den våde slags) og en logrende hale. Fødselsdagsopkald og morgenlufter, og så afsted på arbejde, lidt for sent på den. Lige stoppe for at købe en lille bolle med ost og chokoladecrossaint med på vejen fra Emmerys, og så ind til mit kontor fint pyntet med flag og balloner.

 

Traditionen tro bød frokosten på fødselsdagsburritto fra A Slice of San Francisco og om eftermiddagen min hjemmebagte, lyserøde kagepige (ikke kagekone!) og champagne sammen med yndlingskollegerne. Hjemme på Vesterbro kom mine forældre og den mindste med mere pynt, flere balloner, flag, rosé og fine gaver. Vi tog ud og spise (ved et uheld) en uendelighedsmenu på Nam Nam og drak lidt mere vin. Småfuld, glad, mæt og træt gik jeg i seng.

 

Lørdag morgen vågnede jeg tidligt, lidt træt i hoved og krop, og gik gang med at bage cupcakes til aftenens festligheder. Så ankom min yndlings-australier fra New York og resten af formiddagen og eftermiddagen gik med kaffe, frokost, shopping og fikse det sidste inden resten af mine piger kom over til predinner cocktails (Dark’n’Stormy og Moscow Mule, favoritterne), champagne, cupcakes og snacks.

 

Delt i to hold, et taxa- og et cykelhold, ankom vi på Restaurant Llama, som ikke var helt klar til os, så vi fik gratis cava at vente på. Da vi en time senere end reservationen fik vores bord, kom tjeneren og beklagede den lange ventetid og spurgte om vi kunne aftale, at de gav maden og vi betalte drikkevarerne. Det var så en aftale, og jeg kan dertil tilføje, at deres Amores Perros-pitcher er ret så fantastisk! Og det samme var maden!

 

Søndag forløb i snegletempo med morgenmad på Dyrehaven, mens regnen silede ned, og så hjem på henholdsvis sofa og luftmadras til synkron seriesening og små morfarlure med australier og vuf. Da Frank og jeg havde vinket farvel til vores begges favorit australier var der meget stille i den lille lejlighed og følelsen af post-fødselsdagblues ramte for alvor. Heldigvis kom en af vores andre yndlingspiger og næsten-nabo ned til pizza og hygge, og dermed blev min fødseldagsweekend afrundet på allerfineste vis. Et enkelt afsnit Modern Family og en lynlufter og så på hovedet i seng.

 

Det er næsten ærgerligt, at man ikke kan fylde 30 hver weekend!

Cupcakes med bær

{Skønne cupcakes med marcipan og bær}

Fødselsdagshilsen

{En 10 år gammel fødselsdagshilsen fra gemmerne}

Kagedame af kanelsnegle med lyserødt slik

{Min lyserøde kagepige til arbejdet}

Fødselsdag

{Min sidste aften i 20’erne i min gamle lænestol ude på gaden i lampens skær}

Fødselsdag på kontoret

{Mit fødselsdagspyntede kontor}

Søndagshygge

{Post-fødselsdagsfejringstræthed}

30 års fødselsdag

{Kagetid!}