Five Things

september 7, 2015 at 08:11

Det er blevet mandag morgen igen og jeg har lige fået øjne. Jeg kom hjem fra kick-off i Budapest med arbejdet i går aftes, så i dag er både hoved og krop en smule ør.
 
Jeg vil derfor gøre det kort og som sædvanlig starte ugen med sidste uges fem små ting. Det kan virke en smule fjollet og måske ligefrem ignorant at sidde og fremhæve fem rare ting fra ugen der gik, når der er så mange der lige nu har det så svært. Omvendt tror jeg også, at det er vigtigt at glædes over de ting man har, i stedet for at sidde og skamme sig over, hvor helvedes priviligeret man egentlig er. Skam ændrer ikke ved noget.

 
Jeg vil gerne forsøge at skrive noget mere sammenhængende om emnet senere. Mens jeg tygger på ordene, får I fem lette.

Boller og varm kakao

{En vældig rar regnvejrsdate i min stue}

Budapest og gave

{Tur til Budapest med hyggelige gaver}

Jordbærtærte fra Lagkagehuset

{Mødetid = kagetid}

Retrock Vintage Store i Budapest

 {Den sejeste vintagebutik i Budapest}

Mák Restaurant i Budapest

 {En skøn middag på Restaurant Mák i Budapest}