Det kan jeg se frem til som 30-årig

september 11, 2015 at 08:02

Turning 30 infografic

Så kom den føromtalte og forhenværende frygtede dag – jeg er officielt i mine 30’er (dyb vejrtrækning) – og mega klar! Ifølge de her ret sjove grafer om at fylde 30 er der tilsyneladende en hel del jeg kan se frem til.

 

English: I’m officially in my 30s, but according to these funny charts and graphs about turning 30 there’s apparently a lot I can look forward to. 

Turning 30 infografics

Sådan her ser min Facebook allerede ud – babyer, bryllupper og hunde. Men lad os være ærlige, der kan aldrig være for mange hunde på Facebook. Ikke i min optik i hvert fald! Og jeg elsker faktisk at kigge i folks bryllupsbilleder. Det er næsten den eneste type albums der stadig bliver delt på Facebook. Førhen var der albums fra nærmest hver enkelt fest der blev holdt eller vilde (druk)ferier. Sommeren 2008 i Thailand, jeg kigger på dig!

Turning 30 infografics

Jeg er ikke altid så god til at komme tidligt i seng, men jeg er et bedre menneske, når jeg har sovet 7-8 timer i streg, så jeg glæder mig til fast sengetid kl. 21 fra nu af! Så kan det også være, at jeg kan komme op og træne om morgenen, haha! (Evig optimistttype).

Turning 30 infografics

Klassiskeren – man føler sig pludselig rigtig gammel, når folk siger: ‘Jeg havde allerede født x antal børn, da jeg var på din alder’. I går kom min mor faktisk med den: ‘Ja, jeg fyldte 30 var du 3 år og din søster var nyfødt’. Tak for påmindelsen mor!

Turning 30 infografics

Selvom jeg jo allerede har en ganske særlig fyr i mit liv, så er det altid godt at vide, at min syn på date-bare mænd kommer til at se virkeligt lyst ud fra min nye aldersgruppe. Alle mænd bliver øjensynligt cool, når man først rammer 30.

 

Det der med at være 30 skal nok blive en fest ;)

 

Grafer via thebolditalic.com