Status på singlelivet

august 18, 2015 at 07:10

'Jeg ælsker dig' slikkepind

Når man bliver single i sidste slutfase af sine 20’ere og ens familie og venner har været både bryllups- og babyskruk i adskillige år på ens vegne, så skal man åbenbart vænne sig til, at folk ofte spørger ind til ‘om der er en særlig én i ens liv?’.

 

Og til de nysgerrige sjæle kan jeg afsløre ja, det er der.

 

Han er simpelthen så sød, giver mig alverdens opmærksomhed, han er om muligt mere glad for mad end mig, han er også glad for hunde (et fuldstændigt afgørende kriterium for mig), er bare altid glad, aldrig morgensur, jeg kan fortælle ham alt og han lytter altid, han er altid ivrig for at komme ind i sengen og holder mig vågen til langt ud på natten (too much info?).

 

Jeg mødte ham tilbage i februar, mens jeg stadig var ved at få brikkerne til at falde på plads efter et 6 år langt forhold der gik i stykker og semi-akut boligmangel. Jeg var i tvivl om det var for tidligt, om jeg overhovedet var klar til et nyt forhold, men tvivlen forsvandt hurtigt, da jeg forelskede mig i hans store brune øjne og milde natur. Jeg bliver bestemt ikke normalt forelsket hurtigt, men der er noget helt specielt ved ham her, der gjorde, at jeg måtte se bort fra min hjernes evige analysering og konsekvensberegning og i stedet bare følge mit hjerte (Mega-kliché, undskyld).

 

English: When you find yourself suddenly single at the very last stretch of your twenties and your family and friends have been wedding and baby brooding on your behalf for years, you quickly have to get use to people asking ‘if there’s someone special in your life?’

 

And to those curious souls, yes there is. 

 

He’s just so sweet, he gives me so much attention, he likes food even more than me (didn’t think that was possible), he also loves dogs (a very important criteria for me), he’s always happy, I can tell him anything and he always listens, he’s always eager to get into bed and keeps me up until late at night (too much info?). 

 

I met him back in February while I was still trying to get the pieces of my life back together after my 6 year-long relationship went down the drain and I was desperately searching for a new place to live. I was worried that it was too early – if I was even ready for a new commitment, but all doubts went away when I fell in love with his big brown eyes and mild nature. I don’t normally fall in love easily, but there was something special about this one that meant I had to shut off my brain’s constant analyzing and just follow my heart (Mega-cliché, sorry). 

'Jeg ælsker dig' slikkepind

Han lyder temmelig perfekt ikke? Det er han også. Og I har mødt ham før her på adressen. Hans navn rimer på ‘bank’ ;)

 

He sounds pretty perfect, right? He is. And you’ve met him here at the address before. His name rhymes with ‘prank’ ;)