Gårdfest med hotdogs og vaffelis

august 14, 2015 at 06:05

Tag-selv-hotdog-bord

Hotdogs

Hjemmelavede hotdogs

En af de ting jeg gerne ville på dette års sommerliste var at holde en kombineret housewarming og næsten fødselsdag for min familie og venner. Min lejlighed er langt om længe nået til det niveau, hvor det er i småtingsafdelingen det der mangler (pånær min længeventede sofa, som nu åbenbart kommer i september!) og jeg runder snart det der skarpe hjørne. Så jeg tænkte, at det ville være oplagt at invitere folk til ‘Hurra jeg er flyttet til Vesterbro og stadig 29 lidt endnu’-festligheder til min fine gård, mens sandsynligheden for sommer og sol stadig var der.

 

Som sagt så gjort. Menuen faldt på hjemmelavede hotdogs og vaffelis, ret genialt synes jeg selv. En ret simpel hovedret og ditto dessert, som kan pimpes alt efter tid, lyst og ambitionsniveau.

 

Jeg gik selvfølgelig helt husmor-amok og bagte 110 pølsebrød (vi var 35), hjemmesyltede rødløg, agurker og rød spidskål og ristede et kilo løg til de sprødeste, lysebrune ristede løg og finthakkede en masse rå løg. Pølser, ketchup, sennep, remoulade og alt andet dyppelse var indkøbt – trods alt. Plus franske hotdogbrød til børn og barnlige sjæle – og fransk dressing naturligvis!

Tag-selv-hotdog-bord

Pølser

Tag-selv-hotdog-bord

Hjemmelavede hotdogbrød

Hjemmelavet hotdog

Jeg har regnet med, at folk spiste tre hotdogs og to vaffelis hver, jeg kan ikke have hvis der ikke er nok. Heldigvis har der rigeligt og min fryser er pt. fyldt med pølser, pølsebrød og is.

Hjemmelavet vaffelis

Hjemmelavet vaffelis

Isvaflerne købte jeg også med lavede pynte-værkssted sammen med den mindste, hvor vi nøjsomt dyppede vaflerne i mørk chokolade og pyntede med alverdens krymmel. Virkelig hyggelig kvalitetstidsprojekt, som sagtens kunne laves en uges tid i forvejen.

Vaffelis

Vaffelis

Vaffelis

Hjemmelavet vaffelis

Isen til mine vaffelis var henholdsvist lavede af min bonusmormor, som kom med 7 liter (!) chokolade/marcipanis suppleret med chokoladeis og blodappelsin-, passionsfrugt- og jordbærsorbert fra min lokale sicilianske ispusher. Derudover havde jeg lavet hjemmelavet jordbærguf og dulce de leche, pisket flødeskum, og indkøbt miniflødeboller og krymmel,vaffelrør med kakaocreme, ristede kokosflager og jordbærsyltetøj (uden klumper!).

Hjemmelavet vaffelis

Vaffelis