At sætte pen mod papir

august 28, 2015 at 08:10

Culottes fra Envii, grå t-shirt og sort cardigan

At sætte pen mod papir – eller nok rettere at taste afsted på min computers tastetur er som ren terapi for mig. Det kan være alt fra en episode eller noget nogen har sagt, der kører i tomgang i mit hoved, men efter jeg har skrevet oplevelsen eller følelsen ned bliver den pludselig meget mere håndterbar. Jeg ved ikke hvad det er, men at genlæse mine egne tanker og ord kan ofte på tingene til at falde på plads eller lidt på afstand.

 

Uanset hvad, så synes mit forgange indlæg om at være skuffet også at have haft en lettende effekt. Det var jo ikke fordi jeg gik rundt og var ked af det før, selvom følelsen bestemt kunne gribe mig fra tid til anden, men på en eller anden måde føles min skuffelse (over begge parter skal nævnes for en god ordensskyld) nu mindre og lettere.

 

Jeg er heldigvis glad af natur og vælger at fokusere på de gode dage fremfor de dårlige, men jeg synes egentlig det ville være forkert ikke at dele (i hvertfald lidt) af de mindre gode dage, hvor tøjet ikke sidder som det skal, toppingen ligner en hundelort på de nybagte cupcakes eller det bare er en god gammeldags øv-dag med jer som er så søde at kigge forbi.

 

En ting er sikkert, næste gang jeg føler mig overvældet eller trist, så vil jeg sætte mig ned med en varm kop te, trække vejret dybt og skrive det ned. Måske bliver tankerne efterfølgende delt her eller måske forsvinder ordene fra siden igen, men det er uanset hvad rart at vide, at der er plads til dem herinde.

Tags: