Postkort fra Musik i Lejet

juli 19, 2015 at 17:49

Musik i Lejet

{Den fineste solnedgang over festivalpladsen}

 

Jeg er netop hjemvendt efter den sjoveste festival, Musik i Lejet, i Tisvilde. Eller det vil sige, jeg nåede lige at vende på Vesterbro, tage et bad og overføre billeder fra min iPhone, inden jeg gik tilbage til Hovedbanen for at hoppe på min bus mod Bornholm. I skrivende stund sidder jeg midt i en virvar af børnegråd, sikkerhedsinstrukser fra højtalerne og summen af snak af de omkringliggende borde, mens dunsten af pøller og remoulade fra caféen lige overfor kombineret med færgens rokken gør min tømmermandsramte krop og hoved lidt trættere. En lille lyshåret pige sidder overfor mig og bæller en Cocio, mens hun sparker til mine fødder. Jeg forsøger at smile til ungen, som svarer ved at stikke underlæben frem og surmule. En time tilbage.

Musik i Lejet

Musik i Lejet

{Rosé og solskin i sækkepuder}

Musik i Lejet

Musik i Lejet

Musik i Lejet

{Min favorit festivalpartner – og mere rosé}

Musik i Lejet

Musik i Lejet

{Verdenklasse selfie}

Musik i Lejet

{Den nat vi blev hiphop-piger i selskab med Ukendt kunstner}

 

Ukendt kunstner viste sig helt tilfældigt at blive en af de bedste koncertoplevelser, hvis ikke den allerbedste. Vi skulle bare lige høre et enkelt nummer, men pludselig skrålede vi ‘guld og diamanter’, kastede håndtegn og dansede til det sidste nummer.

Musik i Lejet

Jeg havde været lynhurtig på tasterne og booket en af de små hytter på Sankt Helene, hvilket viste sig at være den bedste beslutning. Det var så rart at have en rigtig seng at sove i og nemt adgang til fælles badene og toiletterne. Vores dage blev skudt i gang med en bollepose (nogen har seriøst moret sig over det navn, da de kom på det), som vi hentede hver morgen i caféen med fire styks kridhvide boller og godt med ost, pølse, smør og nutella. Totalt optursmorgenmad!

Tsivildeleje strand

Musik i Lejet

Musik i Lejet

Musik i Lejet

Musik i Lejet

Vores dage blev spenderet med en frisk cykeltur ned til stranden, en enkelt tur i havet (som P.S. var sygt koldt!), en kaffe fra Kalles Kaffe, som havde placeret sig meget strategisk i starten af parkeringspladsen til stranden og chancen for at vende verdenssituationen under solens stråler. Når sulten meldte sig igen, gik vi op på festivalpladsen og spiste frokost. Festivalens madudvalg var lille, men godt. Min medsammensvorne og jeg endte med at fortærre intet mindre end fire burgere på tre dage #highcarbhighfat!

 

Om eftermiddagen cyklede vi tilbage til hytten, fyrede op for musikken og gjorde os klar til en aften på festivalpladsen. Selvom det bestemt også var virkelig sjovt på selve festivalen, så var det nærmest vores små forfester for to, der var allersjovest. Semi-kold rosé fra Min Købmand i et genanvendt plastikkrus fra eftermiddagens iskaffe (nød/trøst lærer nøgen kvinde at spinde) og fri dans på plænen foran hytten.

Musik i LejetTAK for i år! Jeg kommer tilbage igen til næste år! :)