Nyt gammelt spisebord

juli 23, 2015 at 09:27

Strandloppen

Spisebord

Strandloppen i Svaneke

Spisebord

Jeg har længe været på udkig efter et nyt gammelt spisebord i en mindre størrelse end mit nuværende. Udfordringen har været at min stue ikke er så stor igen, og jeg ville derfor gerne have et bord der kunne blive større/mindre efter behov. Min mor, som altid er heldig på loppemarkeder, har fundet det fineste, gamle runde klapbord til ingen penge, så min søgen har faktisk gået på at finde noget lignende, mens jeg hele tiden har budt mere og mere for hendes.

 

Men nogle gange kommer de gode ting når man mindst forventer det, så da jeg trådte ind i Strandloppen i Svaneke havde jeg slet ikke forventet at finde et fint gammelt klapbord, som dog ikke er rundt, men helt perfekt til min stue. Den bedste del er, at Strandloppen har en søsterbutik Habengood på Peter Bangs Vej på Frederiksberg, så jeg kan få det leveret, når jeg selv er kommet hjem fra Bornholm.

 

Nu skal jeg bare finde nogle spisebordsstole. Pt. er jeg lidt lun på de her.

 

English: The other day I went into this cute secondhand store called ‘Strandloppen’ on Bornholm and just happened to find the dining room table I’ve been searching for for months. The best part is that the store has a sister store ‘Habengood‘ in Copenhagen, so I get my new table delivered when I return from Bornholm. Now I just have to find some chairs. At the moment, I’m crushing on these ones

Spisebord

Strandloppen, Svaneke