Five Things

juli 20, 2015 at 06:04

Cocks'n'Cows burger

{Festivalburger og twister fries fra Cocks’n’Cows}

Gratis kram

{Gratis kram}

Vindersættet

{Vindersættet til morgenmad}

Bamse og Kyllings hytte

{Bamse og Kyllings hytte}

Softice

{Softice og god karma}

 

Ugen der netop er gået har været en hektisk og travl en af sin slags med alt fra IKEA-tur til spontane mandagscocktails til tre dage på festival. Min søde veninde fra New York var desværre nødt til at rejse hjem før tid, og vores Tisvilde-hold blev derfor reduceret til to. Heldigvis havde jeg den bedste festivalpartner til min første gang til Musik i Lejet – og denne uges fem små ting er også alle sammen fanget under festivalen på stranden.

 

Min partner-in-crime i Lejet var min yndlingskollega og næsten-nabo, og sammen udgjorde vi et uovervindeligt team. Det er sjovt, vi har talt om det før, men under festivalen blev det endnu engang klart, vi har bare virkelig god karma, når vi slår os sammen. Det er som om ting bare lykkedes og vi er ekstra-heldige.

 

Case in point: Den ene af vores lejecykler gik i stykker, og vi var kommet bag to fyre, som så (meget letsindigt) var gået ned for at handle imens, så cykelsmeden mente helt bestemt, at siden vi skulle på stranden, ville drengene da ikke have noget imod at han fiksede vores cykel først. Cyklen var desværre ikke til at fikse, og vi havde egentlig lige hørt, at en gruppe piger ikke kunne få deres sidste lejecyklel før om nogle timer, men de havde lige en til os. Så heldigt! Vi har heldige med placering af vores hytte, vi endte i de korte køer, så da vi i går eftermiddag ville have en softice fra Hansen is og deres softicemaskine ikke virkede sagde jeg meget optimistisk: ‘Vi kommer bare tilbage senere, med vores karma så virker den igen senere’. Og det gjorde den selvfølgelig! Nogle timer senere, på vej ned på festivalpladsen, stoppede vi ved isboden og et jubelbrøl og high fives blev delt ud, da softicemaskine netop var begyndt at køre igen. Mega-godt karma!

 

English: The week that just ended was a busy and hectic one of it’s kind with everything from a trip to IKEA to spontaneous Monday cocktails to a three day festival. My sweet girlfriend from New York unfortunately had to leave early, so our festival-troop was reduced to two. Luckily I had the best festival partner for my first time at ‘Musik i Lejet’ – and this week’s five things are all captured on the festival on the beach.

 

My festival partner in crime was my favorite colleague and almost neighbor, and together we made an invincible team. It’s funny, we’ve discussed it before, but during the festival it become clear again that we just have really good karma when we team up. It’s like things just work out and we are extra lucky.