Feriemodus

juli 10, 2015 at 08:12

DSC04438

Royal Grapefruit

Sam og Kat

Solnedgang

Is på Bryggen 11

Champagnebrus

I dag starter min tre uger lange sommerferie og jeg kan næsten ikke få armene ned. Jeg har ikke holdt tre ugers sommerferie siden jeg gik på gymnasiet, tror jeg. Da jeg boede i USA var der bestemt ikke noget der hed tre ugers sommerferie, og når min værtsfamilie var på ferie, arbejdede jeg for andre familier. Mens jeg læste gik sommeren med at arbejde ekstra meget og årene som nyuddannet på arbejdsmarkedet gav ikke ligefrem mulighed for bare at tage fri, når det skulle betales af egen lomme. Men i år er det endelig min tur! Velfortjent synes jeg faktisk. Og tiltrængt! Både for min arm og min hjerne.

 

Jeg har faktisk ikke de vilde sommerplaner udover et skønt besøg af min yndlingsaustralier, Musik i Lejet, et smut i sommerhus på Bornholm med min familie og så en helt uge hjemme i København inden jeg skal tilbage på min pind. I den sidste uge skal solen bare skinne, så jeg kan komme ud og lege i København og særligt i mit nye hood.

 

English: My three week vacation starts today and I’m beyond excited. I haven’t had three weeks of vacation since I was in high school, I think. When I lived in the States there wasn’t anything called three weeks summer vacation, and when my host family went on vacation I worked for other families. While I was studying my summers went with more work and the years following graduation on the job market didn’t offer me the chance to take time off. So this year it’s finally my turn! Well-deserved I think. And much-needed! Both for my arm and my brain. 

 

I don’t have the craziest summer plans besides a lovely visit from my favorite Aussie, the beach festival Musik i Lejet, a trip to the Danish island Bornholm with my family and entire week home in Copenhagen before I’m going back to my desk. I’m hoping for better weather so I can get out and explore Copenhagen and especially my new hood. 

Fugu cocktailbar

DSC01616

Jordbærtærte

White shirt from Monki and black skirt from Just Female

Leather and Lace

Sandals from Nome