Fem skønne sommersalater

juli 3, 2015 at 08:00

Blomkålssalat

{Blomkålssalat med citrus og krydderurter}

Rødbedesalat med rucola og gedeost

{Rødbedesalat med gedeost og rucola}

Sommersalat med vandmelon

 {Vandmelonsalat med feta, spinat og solsikkekerner}

Bulgursalat

 {Bulgursalat med ristede mandler og feta}

Thai salat med kyllingboller

 {Thai salat med kyllingboller}

 

Sommervejret er endelig kommet til landet og det skal fejres sæsonens spise; sommerlige og sprøde salater. Salater kan enten fungere som måltidets hovedattraktion eller som sidetilbehør, men uanset hvad, så inviterer sommervejr til lettere måltider, og her kommer salater ind i billedet.

 

Salater behøver nemlig langt fra at være den kedelige 80’er iceberg, tomater, agurk og dåsemajs-variant. Hjemme hos mig er der tre vigtige kriterier for vellykkede salater: 1) der skal være masser af smag, 2) der skal være forskellige teksturer og 3) der skal gerne være mange forskellige farver. Jeg har fundet fem salatfavoritter frem fra bloggens arkiv, som altid hitter.

 

Hvad er din favoritsalat?

 

English: The summer weather has finally come to Denmark and that is cause for a celebration with some of the season’s best eats: summer salads. Salad can easily work as the main attraction or just as a side dish, but regardless the warm summer weather begs for lighter meals – enter salads. 

 

Salads don’t have to be the boring 80’s iceberg, tomatoes, cucumber and corn on a can-kind. At my home there are three important criteria for a great salad: 1) it needs to be flavorful, 2) it needs different textures and 3) preferably lots of different colors. I’ve found five salad favorites that always hits the spot from the blog’s archives. 

 

What’s your favorite salad?