F.R.E.D.A.G.

juni 26, 2015 at 08:15

DSC08988

{Mit Steve Urkel-pose}

 

Åh søde fredag! Du kommer ikke et øjeblik for tidligt. Jeg har kæmpet mod en ugelang spændingshovedpine, der bare ikke vil gå væk, anspændte og ømme skuldre og en hånd der ikke kan lide at arbejde med et tastatur hele dagen og en telefon resten af tiden, så nu må klokken godt bare blive 16, så jeg kan lukke ned og koble af.

 

Mine fredagsplaner rimer på noget af det bedste jeg ved: sød veninde, frisk landluft, takeaway, pigefilm på sofaen og måske lidt bland-selv-slik. Og måske endda sove inden klokken er slået 22 (#vildungdom).

 

Jeg håber du får den skønneste fredag, hvad end den rimer på!

 

English: Oh sweet Friday! You are not a moment too early. I’ve been fighting a week-long tension headache, that just won’t go away, tense shoulders and a hand that doesn’t like working by a computer all day and my phone the rest of the time, so now I’m just waiting to the clock to turn 4 PM, so I can log off. 

 

My plans for my Friday night rhymes with some of the best things I know: a sweet girlfriend, fresh countryside air, a chick-flick on the couch and perhaps some candy. And maybe even sleeping before 10 PM (#wildyouth). 

 

I hope you’ll have a lovely Friday regardless of what it rhymes with!