Det er så yndigt at følges ad

juni 2, 2015 at 20:47

Bryllup

Nå, jeg lovede vist lidt bryllupsspam. Alle dem der lige har slået op med deres kærester eller ikke er bryllupskåde kan med fordel stoppe med at læse her. Det bliver sukkersødt, men åh så fint. Nu er du blevet advaret ;)

 

English: Well, I promised some wedding spam. All of you who’ve just broken up with your boyfriend or simply aren’t into all things wedding related can just stop reading here. It’s going to be sweet as sugar, but oh so pretty. Consider yourself warned ;)

Bryllup

Bryllup

Bryllup

Brudepar

Jeg har sjældent set så smukt et brudepar i hendes fine, korte 50’er inspirerede brudekjole og yndige slør og hans lækre blå Hugo Boss jakkesæt (som jeg havde en lille aktie i).

 

I’ve rarely seen such a beautiful couple in her pretty, short 50’s inspired wedding dress and cute veil and his gorgeous blue suit from Hugo Boss (which I had a little bit invested in). 

Bryllup

Bryllup

Bryllupskage

Det er muligvis vist en kæmpemæssig kliché, men der findes næppe to mennesker, som er bedre for hinanden end de her to. Han hører klassisk musik, hun er mest til Bruce Springsteen, han er blød og følsom, mens hun er bestemt og siger tingene som de er, hun tager sving som en taxachauffør, mens han kører for langsomt, de skændes aldrig, men diskuterer alt, men i de store hele er deres forskelle det der gør dem til så godt et par.

 

Og virkelig underholdende at være sammen med, når de diskuterer (læs. småskændes over et eller andet fjollet). De er det eneste par jeg stornyder at være sammen med, bare os tre.

 

It might be a gigantic cliché, however there’s hardly two people better suited for each other than these two. They never fight, but they discuss everything, he listens to classical music, she’s a major Bruce Springsteen fan, she takes turns like a cap driver, while he drives too slow, but in the big picture their differences is what makes them such a great couple.

 

And really entertaining to hang out with, when they are discussing (read. semi-fighting over something silly). It’s the only couple I know I love hanging out with, just the three of us. 

Brudebuket

{Brudebuketten som gommen, som traditionen foreskriver, havde sammensat // The bouquet the groom had arranged as per tradition}

Bryllup

Brudepar

Customized M&Ms

{Speciallavede M&M’s med dato, navne og billed af parret // Customized M&M’s with date, names and a photo of the couple}

Bryllup

Bryllup

Bryllup

{Da bruden forlod bordet… // When the bride left the table…}

Bryllup

Bruden

Bryllup

Forleden spurgte jeg min veninde, hvad hendes yndlingsøjeblik var fra brylluppet – og der var mange! Mit personlige favorit øjeblik var nok gommens reaktion, da hans smukke brud trådte ned ad kirkegulvet sammen med sin far. Hvis bruden havde været bare den mindste smule i tvivl om sin kommendes mands følelser (det var hun nu heldigvis ikke), så kunne hans ansigtsudtryk have gjort hende 120% sikker på, at for han var der kun hende.

 

Jeg kan godt afsløre, at hans reaktion startede en lavine af tårerne blandt gæsterne – mig selv (ufrivilligt) inklusiv.

 

The other day I asked my girlfriend what her favorite moment was from the wedding – and there were many! My personal favorite was probably the groom’s reaction when his beautify bride walked down the isle with her dad. If the bride had been even slightly in doubt about her future husband’s feelings towards her (she fortunately wasn’t though), then the look on his face would have confirmed 120% that she was the one for him.

 

I can reveal that his reaction started an avalanche of tears among the guests – myself (involuntarily) included. 

Bryllup

Bryllup

{Og da gommen forlod bordet… // And when the groom left the table…}

Bryllup

Et andet af mine personlige yndlingsøjeblikke var da toastermasteren noget kryptisk gav sig til at introducere aftenens næste taler; én som bare havde siddet og lyttet ind til videre, og det vidste de fleste i selskabet normalt ikke passede hende. Hun havde endda ikke fået lov til at sige andet end ja i kirken.

 

Det var så sjovt at sidde se på gommens undrende ansigtsudtryk, da aftalen havde været, at hun ikke skulle holde tale, fordi ‘hun ville ikke kunne holde en tale uden at være ond’ var de blevet enige om, men det gik op for ham, at det skulle hun altså alligevel. Og den var selvfølgelig ikke ond, men derimod en fin liste over de 10 ting hun elsker mest ved ham.

 

Another of my favorite moments was when the toastmaster somewhat cryptically started introducing the next speaker of the night; someone who’d just been sitting and listening all night, and like most of the guests would know that wouldn’t normally suit her. She hadn’t even been allowed to say more than yes in the church. 

 

It was so funny to see the puzzled look on the groom’s face, since the agreement had been that she wouldn’t make a speech, since ‘she couldn’t make a speech without being mean’ it had been agreed, but he soon realized that she would do just that anyway. And it of course wasn’t mean, it was quite opposite a lovely list of the 10 things she loves the most about him. 

Bryllup

Bryllup

{Det nygifte par dagen derpå // The newlyweds the next day}

Bryllup

{Brudens bling // The bride’s bling}