Inspiration: Kassereoler

maj 23, 2015 at 07:46

Kassereoler

For tiden bruger jeg en stor del af min vågne tid på at drømme om boligindretning. Jeg er så heldig at have en relativ tom kanvas at lege med (og der er kun mig der bestemmer…!), så det er kun fantasien der sætter grænser. Nååh ja, og pladsen og prisen.

 

Jeg har ikke verdens største stue, så jeg er ude efter en reolløsning der ikke er alt for bombastisk og dominerende i rummet. I den søgen er jeg faldet pladask for reoler sammensat af forskellige kasser – og gerne i forskellige træsorter, farver og størrelser. Jeg synes det ser virkelig fedt ud med de trækasser der har forskellige sarte farver inden i kombineret med dem af rent træ, men jeg ved også, at jeg er en smule farveforskrækket (og ændrer mig mening ret ofte), så jeg kan næppe få mig selv til at investere i farverede kasser med en startpris på ca. 700 kr. For en enkelt kasse vel og mærket!

 

Samtidig har jeg en del bøger som jeg gerne vil have stående fremme, og jeg ved ikke om det vil blive for rodet at se på i en kassereol, hvor de ikke vil så på rad og række.

 

Jeg må starte med at få besluttet mig for en sofa og så tage reolbeslutningen bagefter.

 

English: Lately I’m spending a large portion of my time awake dreaming about home decor. I’m so fortunate to have a relatively empty canvas to play with (and I’m the only one making the decisions…!), so it’s only my imagination that sets the limit. Well, and space and price. I don’t have the world’s largest living room, so I’m looking for a book case solutions that isn’t too massive and dominating the entire room.

 

In that search I’ve fallen hard for book cases put together by various boxes – and preferably in different types of wood, colors and sizes. I think it looks so cool with wooden boxes with light colors inside combined with those of pure wood, but I also know that I’m a tad intimidated by color (and change my mind quite often), so I hardly see myself investing in colored boxes with prices starting at about §100. For only single box that is!

 

At the same time I have a lot of books that I would like to display, and I don’t know if it will look too chaotic in a book case made out of boxes, where they wouldn’t be lined up neatly. 

 

I’ll have to make a decision on a couch first and then decide about the book case afterwards. 

 

Photos via Pinterest