Hej fra Vesterbro!

maj 29, 2015 at 07:49

Skydebanegade

Der er lidt stille på bloggen de her dage, men det er ikke af manglende lyst, det er bare, at jeg endelig flyttet ind i min lejlighed og forsøger pt at etablere nogle nye rutiner med morgentur, arbejde, eftermiddagstur, aktivering af vuf, indkøb, aftensmad, lejlighedsprojekter og aftentur.

 

Men jeg er glad og jeg kan føle mit overskud komme tilbage. Jeg glædes hver dag over mit skønne nye kvarter og min fine gade. Jeg elsker Frank og mine hyggelige gåture rundt på Vesterbro, hvor vi hele tiden opdager nye spændende steder (fine caféer og butikker til mig og nye, velduftende græspletter til Frank) og får mange nye hundevenner. Apropos så har jeg endnu en hundevenne-opdatering til jer om vores nye Vesterbro-bekendtskaber. Jeg skal bare lige skrive det ned. Det der med tiden igen…

 

Men for nu vil jeg bare nyde, at solen skinner og kalenderen siger fredag! Jeg håber jeres bliver ekstra rar!

 

English: It’s been quiet in here the last couple of days, but it’s not because I don’t want to, it’s just that I’ve moved into my apartment and currently trying to establish some new routines with morning walks, work, afternoon walks, activating Frank, grocery shopping, making dinner, apartment projects and evening walks. 

 

But I’m happy and I can feel my energy levels rising again. Every day I’m feeling excited about my new lovely neighborhood and my pretty street. I love Frank and my cozy walks around Vesterbro, where we constantly discover new exciting places (cute cafés and shops for me and new spots of grass for Frank) and make lots of new dog friends. Speaking of which, I have another dog friend update for you about your new Vesterbro-friends. I just have to write it down. The whole time thing again…

 

But for now I’ll just enjoy that the sun is out and the calendar says Friday! I hope yours will be extra lovely!

Tags: