Gaveidéer til Mors dag til under 400 kr

maj 7, 2015 at 15:25

Mors dagsgaver

Love-lakridser overtrukket i chokolade og jordbær fra Johan Bülow (100 kr.) // Forgyldt ring med lyserød sten fra Hvisk (250 kr.) //  Love Song vase i rosa str. M fra Kähler (399 kr.) //Mor-kop fra Liebe (140 kr.) // Håndcreme fra Rudolph Care (245 kr.) // Mors dagsbuket fra Interflora (300 kr.) // Make-up holder fra Nomess Copenhagen (299 kr.) // Hjertechokolader fra Peter Beier Chokolade (199 kr.) // Bomuldsnatsæt fra H&M (179 kr.)

 

På søndag er det Mors dag (hvis nogen skulle have glemt det), så derfor synes det passende at dele mine bud på fine Mors Dagsgaver, som ikke koster spidsen af en jetjager. Jeg har fundet ni gaveidéer fra 100 kr. og til 399 kr., så alle kan være med. Der er alt fra den klassiske buket, som er nem at bestille online med levering til dem der ikke bor tæt på deres mor, til en lækker økologisk håndcreme fra Rudolph Care til en yndig lille fingerring.

 

Når det kommer til de forskellige mærkedage, som Mors dag, Fars dag, Valentinsdag, så synes jeg hurtigt det kan kamme lidt over i gaveræs og TV-reklamer. I min familie er Mors dag ikke noget vi fejrer religiøst, men jeg synes bestemt det er hyggeligt at købe en lille ‘bare fordi’-gave i ny og næ, og så er en dag som Mors Dag jo en fin anledning til at huske sin mor. Men det behøver jo selvsagt ikke være med en gave, det kunne jo også være et sødt kort sendt på gammeldagsmanér med frimærke og det hele, en middagsinvitation eller måske et spontant visit.

 

Hvad er dine Mors dag traditioner? Er det en dag du fejrer?

 

English: Nine gift ideas for Mother’s Day on Sunday.