White Flowers

april 29, 2015 at 08:39

Kimono from H&M

Kimono from H&M

Kimono from H&M

Kimono from H&M

Kimono from H&M

Kimono H&M // Lace t-shirt H&M // Jeans Monki // Pumps kmb by Google // Bag Mulberry // Nail polish L’oreal ‘Metropolitan 604’ // Bracelet Coordinates Collection

 

Sådan her så jeg ud til polterabend lørdag. Eller det vil sige det er løgn, billederne her er nemlig taget dagen inden, så jeg nåede i mellemtiden at indse, at støvler nok var mere praktisk og at mine sorte jeans var en smule stramme (ahem), så pumps og jeans blev skiftet ud på dagen. Og så blev der tilføjet en blomst-dut af papir, som jeg ville ønske jeg kunne gå med hver eneste dag! Bare man var kongelig eller gik meget til hestevæddeløb og kunne slippe afsted med dut i håret.

 

De her dage er dog ikke meget kongeligt eller glamourøst over hverken mit liv eller tøj. I morgen skal jeg lige flytte en milliard flyttekasser (ja, 20 blev 25 og blev senere til en milliard) ned i mit kælderrum, så der er plads nok til at samle min nye seng og klædeskab, lave en låge til et skab i gangen, skifte armaturer i køkken og bad og lige give køkkenet den sidste omgang maling i weekenden.

 

Hurra for lang weekend!

 

English: At Saturday’s bachelorette party I looked like this. Or that’s a lie really, the photos were taken the day before, so I managed to realize that boots probably were more sensible and that my black jeans were a bit tight (ahem), so pumps and jeans were substituted on the day. And a flower-hat of paper was added to the outfit, which I wish I could wear every single day! I wish I was royal or went to a lot of horse racing events, so I could get away with it. 

 

These days there isn’t much royal or glamorous over neither my life nor my outfits. Tomorrow I have to move a billion moving boxes (yes, 20 became 25 and then a billion) down to my basement unit, so there’s enough room to put together my new bed and closet, made a cabinet door for the hallway, change the fittings in the kitchen and bathroom and give the kitchen the final coat of paint during the weekend. 

 

Hooray for a three-day weekend!

Kimono from H&M

Kimono from H&M

DSC07201

Tags: