Tre cupcake-favoritter

april 8, 2015 at 09:30

Gulerodscupcakes med citrontopping, opskrift, cupcakes, Kathrine Rostrup blog

{Verdens bedste gulerodscupcakes}

Chokolade-banan cupcakes med hindbærtopping

{Chokolade-banan cupcakes med hindbærtopping}

Jordbærkage-cupcakes

{Jordbærkage-cupcakes}

 

Jeg er egentlig ikke super kage-gal. I ville sikkert ikke tro mig, hvis jeg sagde, at det egentlig først er inden for de seneste par år, at jeg har kunne finde på at bage en kage. Sådan bare fordi. Jeg har længe faktisk været rigtig skidt til at bage, fordi jeg var svært ved at følge en opskrift, og der indgår altså en del kemi i bagning. Du kan ikke bare komme i, som du nu synes. Jeg er heldigvis blevet en del bedre, og en slags kage, som er blevet et hit i min bog er cupcakes. De er super nemme at bikse sammen, har en god størrelse og variationsmuligheder synes uendelige.

 

Jeg har dog nogle klare favoritter, som tæller (min nok alleryndlings) gulerodscupcakes med frisk citrontopping, chokolade-banan cupcakes med hindbærtopping og jordbærkage-cupcakes med marcipan og friske jordbær.

 

Hvad er din cupcake-favorit?

 

English: I’m actually not that into cakes. You probably wouldn’t believe me if I told you that it’s not until more recently that I’d even consider baking a cake. You know, just because. For the longest time I was actually really bad at baking, probably because I have a hard time sticking to a recipe, and there’s a lot of chemistry to baking. You can just add whatever you like. I have fortunately gotten a whole lot better at baking, and there’s one kind of cake which is always a hit in my book – cupcakes. They are super easy to whip up, have a good size and the possibilities seem endless. 

 

However, I have some definite favorites, which include (my probably all-time favorite) carrot cupcakes with lemon topping, chocolate and banana cupcakes with raspberry topping and strawberry tart-cupcakes with marzipan and fresh strawberries.

 

What’s your favorite cupcake?