Tip: Fin vasketøjskurv

april 15, 2015 at 13:16

Stribet vasketøjskurv fra House Doctor

Stribet vasketøjskurv fra House Doctor

Stribet vasketøjskurv fra House Doctor

Stribet vasketøjskurv fra House Doctor

Stribet vasketøjskurv fra House Doctor

Givet måske ikke verdens mest sexede husholdningsgenstand, men vigtig ikke desto mindre. Jeg synes oftest, at vasketøjskurve er grimme eller kedelige, så da jeg faldt over denne her stribede laban fra House Doctor til sølle 100 kr. (og fri fragt) var jeg nødt til at klikke den hjem. Det er lige før, at jeg glæder mig til jeg skal vaske. Lige før. Indtil videre lever jeg lykkeligt og bekvemt med Slottets vaskerum, hvor tøj på magisk vis bliver vasket og foldet nogle uger endnu. Det trick må jeg lære Frank!

 

Jeg er også ret pjattet med denne her vasketøjskurv og denne her. Frank er også tilfreds med mit nye køb!

 

English: Granted perhaps not the world’s most sexiest household item, but important nevertheless. I mostly find laundry hampers to be ugly or boring, so when I stubbled crossed this striped fella from House Doctor at just under $15 (and free shipping) I had to click it home. I’m almost excited about washing. Almost. For the next few weeks I’ll be happily and conveniently continuing to live with the Castle’s washing room, where cloths magically get washed and folded. I’ll have to teach Frank that trick!

 

I also really like this laundry hamper and this one

Stribet vasketøjskurv fra House Doctor

Stribet vasketøjskurv fra House Doctor