Grey & Powdery Pink

april 21, 2015 at 09:35

Grey and light pink outfit

Grey and light pink outfit

Grey and light pink outfit

Grey and light pink outfit

Sweater H&M // Dress ASOS // Sneakers Nike Free // Necklace Julie Sandlau // Bracelet Coordinates Collection // Nail polish Essie ‘Lapiz of Luxury’ 

 

Jeg har en ting for grå og pudderlyserød sammen. I boligindretning, i juledekorationer og i tøj. Jeg er egentlig ikke typen der går i lyserød, ikke fordi jeg er en af dem der synes, at det er barnligt eller lignende, mest fordi lyserød og rødt hår er ikke et super godt mix. Og det faktum, at jeg nærmest aldrig går i farver. Men pudderlyserød kan jeg sagtens gå med til.

 

Har I det også sådan, at der er visse farver I ikke kan gå med på grund af jeres hårfarve (eller hudfarve)? Eller er det bare mig der er fjollet?

 

English: I have a thing for grey an powdery pink together. In home decor, in Christmas decorations and in cloths. I’m actually not the type who wears pink, not because I’m one of those people who find it childlike or anything like that, mostly it’s because pink and red hair doesn’t go well together. And the fact that I hardly ever wear color. But powdery pink I can handle. 

 

Does any of you feel the same way, that there’s certain colors you can’t wear because of your hair color (or skin color)? Or is it just me that’s being silly?

Grey and light pink outfit

Details

Grey and light pink outfit