Fredagstip: Bibendum

april 17, 2015 at 07:30

Bibendum

Bibendum

Bibendum

Bibendum

Hermed et lille fredagstip fra mig til jer. For efterhånden nogle måneder siden var jeg ude med nogle af mine kollegere og spise, men inden middagen tog vi lige et (par) glas champagne på den hyggelige vinbar Bibendum i Nansensgade. Jeg er nemlig så heldig at være endt i en virksomhed, hvis hofdrik er champagne, god champagne forstås. Og vi er gode til at huske at få lidt bobler indenbords, hvad end det er til en middag eller for at fejre noget på kontoret.

 

Mine fredagsplaner inkluderer desværre hverken champagne eller besøg på vinbar, jeg skal nemlig male min lejlighed færdigt. Men hvis du er så heldig ikke at skulle svinge malerpenslerne på sådan en højhellig fredag aften, så kan jeg kun anbefale at tage en søde veninde eller to under armen og sving forbi Bibendum til et glas champagne eller lidt vino.

 

Ha’ en skøn fredag!

 

English: Hereby a little Friday tip from me to you. A few months back I was going out for dinner with my colleagues, but before dinner we just wanted to squeeze in a (few) glass(es) of champagne at the cozy wine bar Bibendum in Nansensgade in the center of Copenhagen. I’m so fortunate to have ended up in a company whose go-to drink is champagne, quality champagne that is. And we are pretty good at remembering to drink some bubbly whether it’s at a dinner or to celebrate at the office. 

 

My plans for Friday night doesn’t include champagne or a wine bar, I’m going to finish painting my apartment. But if you so lucky not be swinging paint brushes on such a sacred Friday night, I can only recommend taking a girlfriend or two by the hand and swing by Bibendum for a glass of champagne or some vino.

 

Have a lovely Friday!

Bibendum

Bibendum

Bibendum