Forårsfin

april 9, 2015 at 06:16

Blue floral t-shirt from H&M

Blue floral t-shirt from H&M

Blue floral t-shirt from H&M

Blue floral t-shirt from H&M

Blue floral t-shirt from H&M

Blue floral t-shirt from H&M

Cardigan Goa // T-shirt H&M // Skirt Just Female // Boots Zara 

 

I påsken gik jeg til hele to påskefrokoster, eller rettere påskebrunch og påskeaftensmad, iført et forårsagtigt outfit og følte mig forårsfin efter flere dage næsten udelukkende i pyjamas eller hyggetøj og ingen makeup sammen med min lille hundebaby.

 

Min familie har stormobbet mig og joket med hvordan jeg mon bliver med en rigtig menneskebaby. Med rigtig barsel (og ikke bare hjemmearbejde) og uden grund til at forlade huset hver morgen har jeg vist anlæg til at blive slem. Det bliver 9 måneder med nattøj, haha. Spøg til side, som man siger, jeg har faktisk haft jeans på to dage i træk nu, selvom jeg bare har siddet hjemme foran spisebordet sammen med min computer. Jeg er lidt stolt. Og i dag skal jeg faktisk hele vejen ind til kontoret, som nok også vil kræve noget andet end nattøj. Frank skal nemlig have sin debut som kontorhund, så kryds lige fingre for, at han kan opføre sig pænt, så han ikke bliver ekskluderet fra at komme igen.

 

English: During Easter I went to two Easter luncheons, or rather a Easter brunch and Easter dinner, wearing a spring-like outfit and felt spring pretty after several days of wearing almost exclusively pjs or comfy cloths and no make-up together with my doggy-baby

 

My family has been teasing me and joking about how on earth I’m going to be with an actually human baby. With a proper maternity (and not just working from home) and no reason to leave the house every morning I’ve showed signs of being really bad. It’ll be nine months wearing my pjs, haha. All joking aside, I’ve actually been wearing jeans two days in a row now, even though I’ve been working from the dining table with my laptop. I’m a little proud. And today I’ll going to the office, which might also requite more than pjs. Frank is going to have his debut as an office dog, so keep your fingers crossed that he’ll behave himself, so he won’t be excluded from coming back. 

Blue floral t-shirt from H&M

Blue floral t-shirt from H&M

Blue floral t-shirt from H&M