Flyttesaga # 2: Verdens SEJESTE veninde

april 24, 2015 at 09:20

Trailer

Trailer

Trailer

I har allerede fået historien om min pladsoptimisme i form af 20 flyttekasser og oceaner af ting. Hvad jeg mangler at berette om er løsningen på den udfordring der vidste sig. Planen var nemlig, at Stephanie og jeg skulle pakke alt sammen og flytte alt andet end mine møbler. (De skal flyttes i denne weekend med mine forældre og en trailer).

 

Så da Stephanie kommer op i lejligheden med konklusionen, at der kun kan være tre flyttekasser ad gangen i hendes bil og vi står op til knæene i Royal Copenhagen porcelæn, gamle loppefund og ringbind, tænker jeg noget a la: “Okay, det var ærgerligt. Vi må pakke skidtet sammen og så køre de tre flyttekasser over i den nye lejlighed, og så må jeg flytte resten i næste weekend sammen med mine forældre”. Der vælger Stephanie så at gå i det ultimative mor-modus og udbryder: “Vi lejer en trailer!”.

 

Det her var noget vi havde diskuteret på forhånd. Ingen af os har nogensinde prøvet at køre med en trailer, og selvom Stephanie ofte kører bil, er ingen af os særligt glade for (læs. jeg nægter pure) at køre rundt i København. Og så med en trailer? Men inden jeg når at kaste håndklædet i ringen, har Stephanie ringet til de første to trailerudlejningssteder, og nu reserveret en trailer til os. “Tagensvej 90? Vi er der om 10 min.” hører jeg hende sige, mens min puls stiger. Vi ankommer på Q8 og bliver henvist til det blå monstrum de kalder en overdækket trailer (tror jeg nok).

 

Stephanie får charmet en af de mænd der tilsyneladende bare hænger ud på Q8s parkeringsplads og traileren kommer mirakuløst på. Som vi kører ud på vejen igen, får GPS’en naturligvis en hjerneblødning og brænder fast. Jeg dør lidt indeni af stress. Stephanie tager det utroligt roligt. På det her tidspunkt ville jeg selv have hylet og skreget, men vi kommer, igen mirakuløst, alligevel tilbage til lejligheden. Ingen cyklister måtte lade livet. Vi pakker resten af kasserne og har da næsten også proppet traileren til renden, da vi er klar til at køre mod Vesterbro.

 

Som vi krydser Gammel Kongevej siger Stephanie: “Jeg havde alligevel ikke troet, at første gang jeg skulle køre med trailer skulle være i København”. (Og gennem tre bydele ikke desto mindre). “Nej, det ville jeg bestemt heller aldrig have troet…” svarer jeg “…men jeg er glad for, at min første gang var sammen med dig!”. Igen er GPS’en ikke vores ven, og undlader at fortælle os, at en del af Istedgade er spærret, så vi kommer da også lige et smut fordi Kødbyen inden vi lander i min gade, som naturligvis er ensrettet.

 

At køre med den kæmpe trailer gennem hele København var noget lig en out of body experience (ingen overdrivelse) og mine hænder rystede seriøst, da vi bar kasserne op i lejligheden og langt om længe kunne klare det en dag.

 

Hvad så pointen? Så ment bare, at jeg ikke bare har verdens BEDSTE veninde, der stiller op til nedpakning af 4 års samliv og tilbyder også at hjælpe med at flytte skidtet på en højhellig søndag kort tid inden sit bryllup, men at hun også er verdens SEJESTE veninde, der lige kører med trailer for første gang midt inde i København for min skyld!

 

Hende beholder jeg sgu! (Undskyld jeg bander…).

 

English: I not only have the world’s BEST friend who comes and helps me pack up all of my stuff (and there was a lot), she also volunteers to help to move it. But I also have the world’s most AWESOME friend who finds a trailer we can rent when it turns out her car could only fit three moving boxes at the time, having never driven with a trailer before in her life, and drives it around all of Copenhagen for me. She’s a keeper!