Five Things

april 27, 2015 at 08:12

Toffifee

{Toffifee og kaffe // Toffifee and coffee}

 

Endnu en uge er fløjet afsted, og selvom jeg har svært ved at skelne den ene fra den anden midt i flytterod, en hvalp der vågner alt alt alt for tidligt til min trætte krop og måske (læs. helt sikkert) lige vel rigeligt på min tallerken for tiden, så var det ikke svært at finde frem til ugens fem små ting, som gjorde det hele meget sjovere.

 

For foruden rare kaffepauser og endnu et malerprojekt så stod ugen nemlig i et hemmeligt projekts tegn: nemlig dejligste Stephanies polterabend! Dagen gik med tidlig afgang fra København til Sorø, overraskelse i hendes hus fra morgenstunden, den skønneste brunch med rigeligt med mimosas, pole dancing (den ultimative polterabendkliché som vidste sig at være helt vildt sjovt og mega hårdt!), frokost og hyggesnak, granatæbleshots, champagnesmagning og instruktion til bruden i, hvordan man åbner champagne med en champagnesabel, quiz til bruden, cosmopolitans, sushi i lange baner og dans til fødderne ikke ville mere. Og allervigtigst en meget glad og rørt (kommende) brud!

 

Søndag gjorde min krop og hoved ondt og føltes trættere end nogensinde før. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan min forældre og jeg fik mine møbler ud af den gamle lejlighed og hen i den nye i regnvejr og med en opmærksomhedskrævende hvalp i hælene. Inden klokken slog 21 var jeg gået ud som et lys på sofaen.

 

English: Another week has flown by, and although I have a hard time telling one day from another in the mist of my moving mess, a puppy that wakes up waaay too early for my tired body and perhaps (read. definitely) a tad too much on my plate, it wasn’t hard to find five little things from the past week, which made everything more fun. 

 

In addition to nice coffee breaks and yet another painting project the week evolved around a secret projects: my friend amazing Stephanie’s bachelorette party. We started the day by surprising her at home, the most incredible brunch and plenty of mimosas, pole dancing (the ultimate bachelorette party cliché, which turned out to be so much fun and very hard!), lunch and chitchat, shots, champagne tasting and instructions for the bride on how to open a bottle of champagne with a champagne saber, a quiz for the bride, cosmopolitans, an abundance of sushi and dancing until our feet couldn’t anymore. And most importantly a very happy and moved bride to be!

 

Sunday my body and head was aching and felt more tired than ever before. I’m not quite sure how my parents and I got the last of my furniture of old the old apartment and into the new in the rain and with a demanding puppy following us around. Before 9 PM I was totally out on the couch. 

Projekt nye køkkenlåger

{Projekt pænere køkken // Project prettier kitchen}

Stephanie og Kenzo

{Den kommende brud og bryllupsvuf // The bride to be and wedding-dog}

Tassel

{Pænt pynt // Pretty decorations}

Pole dancing

 {Jagten på min indre pole dancer // The hunt for my inner pole dancer}