Five Things

april 20, 2015 at 20:36

Plante

{Fin indflytterplante fra min mor // A pretty housewarming plant from my mom}

 

Hold nu op en uge! Arbejde, hundetræning, arbejde, male lejlighed (nu er det kun køkkenet der mangler anden omgang og lågerne på skabene), pakke mine ting i min gamle lejlighed og så lige flytte. Krydret med en hvalp der den seneste uge er vågnet gerne inden kl. 5. Jeg er træt, men glad – og det er det vigtigste.

 

Her er fem små ting fra den forgange uge, som blandt andet indebar lidt hygge i køkkenet og min favorit vuf.

 

English: What a week! Work, dog training, work, paint apartment (the only things missing are the kitchen for the second time and the cabinets), pack up my stuff at my old apartment and move. All that combined with a puppy who decided to wake up before 5 AM the past week. I’m tired, but happy – and that’s what is important. 

 

Here are five things from the past week, which among other things entailed some quality time in the kitchen and my favorite puppy. 

Pandekager

{Pandekager til morgenmad // Pancakes for breakfast}

Hjemmelavede pølsebrød

{Hjemmebagte pølsebrød // Homemade hotdog bread}

Frank the pug

{En meget træt type // A very tired puppy}

Cupcakes

{Cupcakelevering // Cupcake delivery}