Five Things

april 13, 2015 at 08:09

Gården i Skydebanegade

{Min nye gårdhave // My new back yard}

Marie Sohl bestik

{En fin gave fra min bonusmor // A pretty gift from my bonus-mom}

Maling på næsen

{Maling på næsen // Paint on my nose}

Kalle

{Malerhunden Kalle // The painting assistent Kalle}

Jordbærkage

 {Jordbærkage bland malerbøtter // Strawberry tart among cans of paint}

 

Sidste uge kom og gik hurtigere end jeg kunne nå at blinke. Det var en uge, hvor jeg havde ekstra meget på min to-do, og selvom jeg ikke nåede alt, hvad jeg gerne ville, så nåede jeg en hel del.

 

Jeg overtog som bekendt min nye lejlighed lige før påske, så den forgange uge er blevet spenderet i flytningens tegn. Jeg har købt maling ind, målt op, brugt 4 timer i IKEA, malet, malet og malet (jeg hader at male kanter!), skrubbet gulve og blevet selvudnævnt fugemester. (Hvem skulle have troet, at det ville være så sjovt at fuge små revner?). Alt sammen med min søde bonusmor, som har været (og er) fuldstænding uundværlig i denne her proces.

 

Denne her uge er dedikeret til arbejde, vuf, mere maling i lejligheden og nedpakning af min ting i min gamle lejlighed. Jeg kommer nok ikke til at kede mig!

 

English: Last week came and went faster than a blink of an eye. It was a week with extra many things on my to-do, and even though I didn’t get to them all, I did manage to get a lot done. 

 

As you might know I overtook my new apartment just before Easter, so last week pretty much evolved around the upcoming move. I’ve bought paint, measured rooms, spent 4 hours in IKEA, painted, painted and painted some more (I hate painting the edges!), scrubbed floors and found a new passion in grouting cracks. (Who knew it could be so much fun?). All of which was done with my sweet bonus-mom, who’s been (and continues to be) indispensable in this process. 

 

This week is dedicated to work, puppy, more painting of the apartment and packing down my things in the old apartment. I definitely won’t be bored!