Five Things

april 6, 2015 at 09:06

Frederiksborg Slot

{En smuk dag og et endnu smukkere slot // A beautiful day and a even more beautiful castle}

Påskeæg

{Påskeæg med lakrids // Easter eggs with licorice}

Påskecupcakes

{Påskecupcakes // Easter cupcakes}

Eggs Benedict på Café Dyrehaven

{Morgenmad på Café Dyrehaven // Breakfast at Café Dyrehaven}

Lejlighed

{Lejlighedsdetaljer // Apartment details}

 

Sidste uge var en ganske hektisk en af slagsen med overtagelse af min nye lejlighed, indkøre en lille hvalp ind i dagligdagen (eller rettere han har indkørt mig i sin dagligdag), arbejde, bagning, hvalpevisit og masser af påskekomsamner. Krydret med en del mindre søvn med natlige ture ud i haven i frostvejr. Men jeg brokker mig ikke, det har været godt, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var en smule træt.

 

Heldigvis er den kommende uge en kort arbejdsuge (og jeg arbejder hjemmefra med Frank). Fredag har jeg nemlig taget fri for at tage i IKEA når de åbner (uden menneskemylder, 7-9-13) og begynde at male lejligheden sammen med min søde bonusmor. Det arbejde fortsætter nok hele weekenden. Jeg ved af gode grunde ikke helt, hvor meget tid eller overskud jeg får til at tjekke ind herinde hver dag som jeg plejer, men bare rolig jeg vender stærkt tilbage. Jeg skal bare lige finde en ny rutine (og have sat den lejlighed i stand).

 

English: Last week was a rather hectic one of it’s kind with taking over my new apartment, adapting a little puppy into my daily life (or rather him adapting me into his life), work, baking, puppy visits and lots of Easter get-togethers. Spiced with less sleep with nightly excursions to the garden in below zero temperatures. But I’m not complaining, it’s been good, but I’d be lying if I said that I wasn’t a bit tired. 

 

Luckily this week is a short work week (and I’ll be working from home with Frank). I have taken Friday off to go to IKEA when they open (without the hoards of people, knock on wood) and start painting the apartment together with my sweet bonus-mom. That will most likely take all weekend. For many reasons I can’t say how much time or energy I’m going to have to check in there daily as I usually do, but don’t worry I’ll be back on a normal schedule soon. I just need to find a new routine (and finish the apartment).