Five Things

marts 9, 2015 at 07:57

Erantis

{Tegn på forår // Sign of spring}

Nordisk Brødhus

{Favoritstedet // My favorite place}

Chai latte

{Chai latte date}

Kageorgie

Kageorgie

{Kageorgie // Cake orgy}

Friskpresset juice

{Dagligt vitaminskud på arbejdet // Daily vitamin boost at work}

 

I to uger har jeg balanceret på kanten af en ordentlig omgang halsbetændelse eller influenza. Samtlige af Slottets øvrige beboere har været lagt ned af varianter af snot, hoste, feber og lungebetændelse, og selvom jeg har haft lidt feber nogle aftener, så har det stadig ikke udviklet sig til nok til at blive hjemme og sove til dumme serier på sofaen. Bare lidt øm hals og en dum krillerhoste.

 

Jeg har en teori om, hvorfor jeg undslap som den eneste. Min ene kollega og jeg har nemlig været ekstra flittige slow juicere og lavet friskpresset juice hver dag med rigeligt med ingefær og citron. Ikke nok med at sådan en bandit tager eftermiddagssukkertrangen, så giver den også lige et skud vitaminer og energi til at klare resten af dagen.

 

Nu er det mandag igen og jeg er frisk på en ny uge med masser af friskpresset juice og krillerfri hals! Og måske spændende nyt på boligfronten, så kryds lige fingre, ikke?

 

English: The past two weeks I’ve been balancing on the edge of a round of tonsillitis or the flu. The rest of the residents of the Castle as already been hit by variation of snot, cough, fever and pneumonia, and even though I was running a slight fever a few night it never developed to enough to actually stay home and sleep on the couch while silly TV-shows. Just a sore throat and a pathetic cough. 

 

I have this theory why I escaped the flu as the only one. One of my colleagues and I have been especially productive slow juicers and we been making freshly pressed juice every day with lots of ginger and lemon. Not only does one of these bad boys take that late afternoon sugar craving, but it also gives you lots of vitamin and energy to rest through the rest of the day. 

 

It’s Monday again and I’m ready for a new week with lots of freshly pressed juice and a tickle-free throat! And perhaps some exciting news on the apartment hunting front, so keep your fingers crossed!