Winter Wonderland

februar 24, 2015 at 08:09

Vinteroutfit

Vinteroutfit

Vinteroutfit

Vinteroutfit

Vinteroutfit

Jacket Elvine // Sweater Second Female // Jeans FiveUnits // Boots Billi Bi // Headband Urban Outfitters // Gloves Tinsulate

 

Et praktisk dagens fra sneklædte Sverige – og et mere realistisk billede af, hvordan almindelige mennesker faktisk går klædt når der er frostgrader og sne end hvad man ser på langt de fleste blogs i blogland. Ikke at der er noget galt med det. Jeg ved, da godt at de færreste faktisk render rundt i nye Louboutin stilletter i minus 6 grader i New York, men jeg værdsætter da, at de har smidt vinterstøvlerne for at fryse halv ihjel for nogle gode outfitbilleder i fine sko. Dog synes jeg også det er rigtig rart, når jeg ser outfits der faktisk ville fungere om vinteren. I min bog skal der være plads til det hele.

 

Der er ikke meget fashion over den, men hvor jeg dog elsker min vinterjakke fra det svenske mærke Elvine. Den er dejlig varm og er lidt længere bag til, så den dækker nummi, når man sætter sig på en kold cykelsadel – og så har den det fineste foer inden i. Jeg er en sucker for et fint foer (du kan se det dette tidligere indlæg). Næste vinter kunne jeg godt finde på at købe denne her.

 

P.S. Hvor meget svensk idyl er der ikke lige over det fine røde træhus i baggrunden? Jeg ønsker mig et sommerhus et sted i Sverige en dag!

 

English: A practical outfit from snow-covered Sweden – and a more realistic picture of what normal people wear when it’s below zero and snow on the ground compared to what you see on most blogs around blogland. Not that there’s anything wrong with that. I know that very few people (if any) walk around in new Louboutin heels in minus 6 degrees celsius in New York, but I do appreciate that they toss their winter boots in order to freeze half to death for some good outfit photos. However, I also really like when I spot outfits which would actually work in winter. In my book there should be room for both. 

 

It might not be very fashion, but how I love my winter jacket from the Swedish brand Elvine. It’s nice and warm and slightly longer in the back, so it covers my behind when I sit on a cold saddle – and it has the prettiest lining inside. I’m a sucker for a pretty lining (you can see it in this earlier post). Next winter I might have to own this one

 

P.S. How cute is the Swedish red wooden house in the background? I want a vacation house somewhere in Sweden someday!