Sweater Weather

februar 5, 2015 at 10:46

Grey sweater

Grey sweater

Grey sweater

Grey sweater

Grey sweater

Sweater Vero Moda // Shirt H&M // Jeans ASOS // Boots Vagabond

 

Jeg er ved at være en smule træt af at have det samme på igen og igen – jeans, støvler og en sweater eller en cardigan (plus en stor varm jakke, halstørklæde, vanter og hårbånd), men det er så koldt og min fantasi lider under vejrforholdene. Der er dog en ting jeg godt kan lide ved at klæde mig på til vinterkulden, jeg er nemlig ret pjattet med en skjorte under en sweater, som jeg havde på forleden.

 

Alligevel synes jeg snart jeg trænger til forår og dertil forårsgarderobe med lidt mere farve og færre lag. Jeg drømmer om matchende blomstrede sæt og bare fødder i ballerinaer, men der går nok lige en måned eller to endnu, før det er helt realistisk. Heldigvis er februar en kort lille sag og når kalenderen skriver marts er det officielt forår. 24 dage til forår! Uanset hvad termometeret siger.

 

English: I’m starting to feel a little fed up with wearing the same thing over and over again – jeans, boots, a sweater or a cardigan (plus a big warm jacket, scarf, gloves and a headband), but it’s just so cold and my imagination is suffering under the weather conditions. There is one thing I like about getting dressed for the cold winter day, I really like a shirt underneath a sweater, like I was wearing the other day. 

 

Still I think I need spring soon and a spring wardrobe with a little more color and less layers. I’m dreaming about matching floral sets and bare feet in ballerinas, but most likely won’t be in another month or two before that’s realistic. Fortunately February is a short little number and then the calendar writes March it’s officially spring. 24 days until spring! Regardless of what the thermometer says.