Svensk idyl

februar 25, 2015 at 11:25

Ludwig

Drengene på kælk

Ludwig

Dumle dark

Snow heart

Sådan cirka sådan her der svensk idyl ud for mig. Det var en tiltrængt vinterferie i det svenske kom og gik hurtigere end jeg kunne nå at blinke. Et par dage blev revet ud af kalenderen til afslapning på sofaen med en hel sæson af Bones, vild kælkning og tumlen i sneen med Ludwig, som viste sig at være en hybrid mellem en labradoodle, en snehare og en kænguru. Ludwig besluttede sig også for, at han ikke kunne lide det svenske vand, og spiste langt hellere af sneen end han drak fra sin vandskål. Hans nye yndlingsaktivitet er også at fange snebolde. Skøre hund!

 

Vi har denne her tradition, når vi er i Sverige med at gå all-in på snacks – og denne gang var ingen undtagelse. Udover de almindelige favoritter har den mindste og jeg en ting med at skulle prøvesmage en ny eksotisk variant af et kendt produkt. Jeg har virkelig svært ved at styre mig selv på den front. I år faldt jeg over en ny slags Dumle med mørkchokolade og en Risifrutti med saffranis. Jeg elsker Risifrutti, men den med safranris behøver ikke komme til Danmark. Heldigvis havde jeg fyldt indkøbskurven med adskillige varianter, så der går længe inden jeg carver Risifrutti igen.

 

For svensk idyl i summer edition så se her! Jeg tror godt jeg kunne spendere månedsvis deroppe. Både om vinteren, men nok særligt om sommeren, trods alt.

 

English: Something like this is how Swedish bliss look to me. It was a much-needed winter vacation in Sweden came and went before I could blink. A few days were ripped out of the calendar to relax on the couch with an entire season of Bones, wild sledding and jumping around in the snow with Ludwig, who turned out to be a hybrid between a labradoodle, a snow bunny and a kangaroo. Ludwig decided that he didn’t care much for the Swedish water, he would much rather eat snow than drink from his bowl. His new favorite activity is also to catch snowballs. Silly dog!

 

We have this tradition when we are in Sweden with going all-in on snacks – and this time around was no exception. Besides the usual favorites, the youngest and I have a thing with always wanted to try new exotic version of a known product. I have such as hard time controlling myself. This year I found a new kind of Dumle with dark chocolate and a Risifrutti with saffron rice. I love Risifrutti, but this particular version doesn’t have to come to Denmark. Fortunately I’d filled the basket with several kinds, so it’ll most likely be awhile before I carve Risifrutti again. 

 

For Swedish bliss summer edition take a look here! I think I could spend months up there. Both during winter, but probably mostly during summer.

Solnedgang over Ekekull

Risifrutti

Huset i Ekekull

DSC05107