Mopsekuller

februar 15, 2015 at 06:45

Mopsehvalpe

Frank

Mopsehvalp

Carla

Mopsehvalpe

Frank

{Grøn han aka Frank}

Carla

Carla

{Gul tæve aka Carla}

 

Jeg har fået mopsekuller, jeg nærmest tænker og taler ikke om andet. Torsdag aften da vi kom hjem fra Sverige besøgte jeg de små charmetrolde for allerførste gang og jeg faldt hårdt for hver og en. Alligevel var der to der gjorde størst indtryk på mig. Hannen med det grønne halsbånd havde jeg allerede udset mig på billederne i annoncen, mens den tæven med det gule halsbånd var den første til at charme sig direkte ind i mit hjerte. Hun søgte min opmærksomhed og ville kysse/bide/lege og til sidst puttede hun sig til rette og tog sig en lur med hovedet helt oppe i min armhule. Hold nu op, mit hjerte smeltede!

 

Min fejl var nok, at jeg ikke havde besluttet mig for et køn, inden jeg mødte de små banditter, for pludselig var der fem små (den sjette var allerede reserveret) overnuttede bejlere til mit hjerte. Alt i mens Carla (som jeg døbte tæven) kyssede og puttede sig ind i mit hjerte, havde den grønne han, som jeg naturligvis døbte Frank, travlt med at gøre min bonusmor blød i knæene. Og med et var jeg i kæmpe vildrede. Over to timer senere og mange hundehår i strømpebukserne og endnu flere mopsemøs rigere, måtte jeg indse, at jeg simpelthen ikke kunne tage beslutningen på stedet.

 

Her til formiddag skal jeg ud og besøge kuldet igen, og (forhåbentlig) tage en beslutning om, hvem der skal hjem hos mig og bo i starten af april. Hvis jeg bare kunne beslutte mig om det skal være en tæve eller en han, var det måske lettere, men min plan er at lade hundens personlighed og opførelse hjælpe mig til min beslutning. Jeg er sikker på, at når min lille vippervapper først kommer hjem, så vil jeg glemme enhver tvivl og synes, at den er mest bedårende mops i verden.

 

English: I’ve pugs on my brain, it nearly all I think and talk about. Thursday night when we got back from Sweden I visited the little charmers for the very first time and I fell hard for each and everyone of them. Still there were two which made the biggest impression. I’d spotted the boy with the green collar already in the photos in the ad, while the bitch with the yellow collar was the first to charm her way directly into my heart. She sought my attention and wanted to kiss/bite/play and in the end she cuddled up and take a nap with her head in my armpit. Oh my goodness, my heart was smelting! 

 

My mistake was probably that I hadn’t decided on a gender before I met the little bandits, because suddenly there were five (the sixth was always reserved) overly adorable suiters for my heart. While Carla (which I named the girl) kissed and snuggled her way into my heart, the green boy, who I obviously named Frank, was making my bonus mom weak in her knees. And just like that I was struggling to decide. More than two hours and many dog hairs in my stockings and even more pug kisses richer, I had to realize that I simply couldn’t decide right then and there. 

 

Today I’m going to visit the puppies again and (hopefully) decide which one is going to live with me from the beginning of April. If I could just decide on whether I wanted a girl or a boy, perhaps it would be easier, but my plan is to let the dog’s personality and behavior help me make my decision. I’m convinced that when I got my little pup I’ll soon forget about any doubts and think it’s the world’s most adorable pug.