Love/Hate Cardigan

februar 17, 2015 at 10:39

Powdery pink cardigan

Powdery pink cardigan

Powdery pink cardigan

Powdery pink cardigan

Cardigan Vero Moda // Dress ASOS // Boots Billi Bi // Hat H&M // Nail polish Essie ‘Really Red’

 

På en yderst kold februardag i København synes et ægte vinterdagens fra overraskende nok noget varmere og snedækkede Sverige passende. Jeg fik nemlig mit ønske opfyldt med masser af sne, som nogle steder var så dybt, at jeg sank ned og fik sne i støvlerne. Ludwig var også yderst begejstret for det snedækkede landskab, så vi fik en del af tiden med at gå med at bolte os i sneen, på den front er jeg lidt et barn. Jeg elsker sne!

 

Noget andet vi fik tiden til at gå med var afslapning på langs på husets sofaer, og til det er en løs kjole og en stor varm cardigan altid et hit. Jeg har lidt et had/kærlighedsforhold til den cardigan. Jeg føler mig en lille smule som det lyserøde Cookie-monster i den, men samtidig er den så utrolig blød og rar, at jeg kun kan elske den i disse kolde vintermåneder.

 

English: On a especially cold February day in Copenhagen a real winter look of the day from a surprisingly enough warmer and snow-covered Sweden seems appropriate. I got my wish for lots of snow granted, some places it was even so deep that I sank down and got snow in my boots. Ludwig was also really excited about the snow-covered landscape, so we spent quiet some time jumping around in the snow, in that aspect I’m just like a child. I love snow!

 

Some thing else we pasted time with was just chilling on the couch, and for that a loose dress and a big war, cardigan is always a hit. I have a bit of a love/hate-relationship with this particular cardigan. I feel a bit like the pink Cookie Monster when I wear it, but at the same time it’s so incredibly soft and nice that I can’t help but love it during these cold winter months.