It’s a…

februar 19, 2015 at 09:40

Frank the pug

Frank the pug

Frank the pug

…BOY!!!

 

Om lidt over en måned flytter denne her flotte fyr hjem på Slottet, og jeg kan næsten ikke vente.

 

Min bonusmormor er også noget begejstret over familieforøgelsen. Forleden havde hun mødt en veninde, der havde fortalt, at hun skulle være oldemor, da havde min søde bonusmormor skulle stoppe sig selv i at sige, at det skulle hun også. Da jeg fortalte om kuldet til min søster, udbrød hun lykkeligt: ‘Skal jeg være moster?’. Er det ikke kært? Altså jeg synes jo, at en hundehvalp er mindst ligeså nuttet som en baby og at det er (næsten) ligeså stort for mig, at jeg skal være hundemor, som hvis jeg skulle være menneskemor.

 

Det er så hyggeligt, at min familie er mindst ligeså begejstrede for projektet, som jeg selv. Nu tæller jeg bare ugerne til han kommer hjem!

 

English: In a little over a month this handsome guy is moving into the Castle, and I can hardly wait. 

 

My bonus-grandmother was also really excited about the new addition to the family. The other day she’d met one of her friends, who’d told her that she was going to be a great-grandmother, then my sweet bonus-grandmother had to stop herself from saying, ‘Me too’. When I told my sister about the puppies, she exclaimed excited, ‘I’m going to be an aunt?’. Isn’t that the sweetest? Well, I think that a puppy is at least as cute as a baby and it’s (almost) as big a deal for me to become a dog-mom as if I was having a baby. 

 

It’s so nice that my family is every bit as excited about the project as I am. Now I’m just counting the days until he’s coming home!

Frank the pug