Glædelig Valentine’s Day

februar 14, 2015 at 14:34

Heart of snow

Jeg havde egentlig alle mulige intentioner om at kreere lidt Valentine’s love med piskeris eller saks til mine nærmeste, men den ene dag tog pludselig den anden, og jeg har haft en masse andre ting i hovedet. Men det betyder ikke, at jeg pludselig er blevet anti-Valentine’s Day bare fordi jeg ikke spiller for kæresteholdet længere. For mig har Valentine’s Day aldrig rigtig handlet om kæresteforhold, men rettere alle kærlige forhold med mine nærmeste. Og dem har jeg heldigvis stadig masser af.

 

Her er lidt Valentine’s inspiration fra tidligere år, hvis I pludselig skulle føle jer i det kærlige hjørne. Det skader aldrig at fortælle nogen at man holder af dem.

 

Opskriften på fine hjertepandekager

Søde og sjove Valentine’s Day kort

Små søde Valentine’s Day cupcakes

Hjemmelavede gavekort på snor

 

English: I had all sorts of intentions creating a little Valentine’s love with a whisk or a pair of scissors for my nearest, but one day took the other and I’ve had lots of other things on my mind. That doesn’t mean that I’m suddenly anti-Valentine’s just because I’m no longer playing for team couples. To me Valentine’s Day has never really been about romantic relationships, but more about me relationship with my loved ones. And fortunately I still have plenty of those. 

 

Here’s a little last-minute Valentine’s Day inspiration from previous years if you should find yourself in a loving mood. It’s always a good time to tell someone that you care about them. 

 
The recipe for pretty heart pancakes

Sweet and funny Valentine’s Day cards

Sweet little Valentine’s Day cupcakes

Home-made gift cards on a string