Five Things

februar 2, 2015 at 09:22

Bokserhvalpe

{Cuteness overload}

 

Fredag var jeg lige kæphøj nok og postulere, at jeg havde verdens bedste weekendplaner for bedst som jeg havde sat mig tilrette i toget mod Sydfyn sammen med min kusine A ringede min far og fortalte, at min farfar, der allerede havde været indlagt i 14 dage, havde fået det værre og de havde ringet fra hospitalet og sagde, at vi nok skulle komme. Så mine planer blev sat på hold og i stedet blev fredag aften tilbragt på hospitalet med et farvel til min fine farfar.

 

Selvom det havde været en rigtig lang nat, besluttede jeg mig lørdag morgen for at tage afsted til Fyn og ende weekenden på en anden note. Den oprindelige plan lød på fødselsdagsfejring, hvalpebesøg og fastelavnsboller, og jeg nåede at indhente alle festligehederne. Selv på triste dage er der ikke noget så livsbekræftende som små nuttede bokserhvalpe der bare vil putte og lege eller fejre en fødselsdag med lækker mad og lagkage. På mange måder endte det med at blive en meget kontrastfyldt weekend, men jeg formåede at være der, hvor jeg skulle.

 

English: I was just cocky enough Friday when I claimed that I had the best weekend ahead of me, because I hadn’t much more than found a seat on the train headed to Funen with my cousin A, when my dad called me and told me that my grandfather, who’d been hospitalized for two weeks, had gotten worse and the hospital had called and told us to better come. So my plans were put on hold and instead Friday night was spend at the hospital saying goodbye to my grandfather. 

 

Although it had been a really long night, Saturday morning I decided to go to Funen and end the weekend on a different note. The original plan had entailed birthday celebrations, a puppy visit and Shrovetide buns, and I somehow managed to catch up on all of the festivities. Even on sad days there’s nothing as life confirming as tiny cute boxer puppies that just want to snuggle and play or celebrating a birthday with delicious food and birthday cake. In many ways it was a weekend filled with contrasts, but I managed to be where I need to be. 

Salatpizza

{En pizzaklassiker // A pizza classic}

Morgenhimmel

{Mod lysere tider // Towards lighter days}

Frisk presset juice

{Ny slow juicer på arbejdet // New slow juicer at work}

Culfo og Albert

{Puttevenner // Snuggle buddies}