5 opskrifter på skønne cookies

februar 20, 2015 at 14:56

Cookies

Der er ikke noget som friskbagte cookies lige taget ud af ovnen, nydt mens de stadig er lune og chokoladen endnu er blød og cremet. Eller med skøn karamel i midten som i de her chokoladecookies med karamel og havsalt. Jeg kunne spise et helt fad! Så i anledning af det næsten er weekend, tænkte jeg, at jeg ville dele mine fem favorit cookie-opskrifter som lidt inspiration til weekendens bageprojekter.

 

Jeg ønsker dig en dejlig cookie-fyldt weekend!

 

English: There’s nothing like freshly baked cookies straight from the oven, enjoyed while they are still warm and the chocolate is still soft and chewy. Or with creamy caramel in the middle like in these chocolate cookies with caramel and sea salt. I could eat an entire tray. So since it’s almost weekend I thought I’d share my five favorite cookie recipes as inspiration to the weekend’s baking projects. 

 

I wish you a lovely cookie-filled weekend!

Chokoladecookies med karamel og havsalt

{Chokoladecookies med karamel og havsalt}

Cookies med Toms skildpadder

{Cookies med Toms skildpadder}

Cookies

{Cookies med mørk chokolade, valnødder og mini skumfiduser}

Cookies med peanuts og mørk chokolade

{Cookies med peanuts og mørk chokolade}

Cookies med mørk chokolade og tranebær

{Cookies med mørk chokolade og tranebær}