Two Thousand Fourteen

januar 4, 2015 at 16:09

Mønstermix

Et nyt år inviterer til refleksion – både over, hvad det nye år mon kommer til at byde på og hvad der skete i året der gik.

 

2014 har været et ret vildt år med op- og nedture. Jeg startede året (sammen med adskillige af mine andre søde kollegere) med en opsigelse fra mit arbejde, jeg indførte snackens år, jeg gik til jobsamtale og mine logiske (og svenske) evner blev sat på prøve af en svensk psykolog, inden måneden var oppe havde jeg fået et nyt job, jeg klippede mit hår i en kort page, jeg var på den hyggeligste pigetur til Paris, jeg satte mig for at udvide min madhorisont, jeg tog afsked med de sødeste kolleger og startede mit nye job, gik på jagt efter en ny lejlighed, jeg havde den bedste påskeferie i New York, jeg blev del af en babysitterduo for den sødeste pomfrit-pige, var på et skønt visit på Sydfyn, jeg skrev mit nok mest personlige blogindlæg, jeg udforskede Istanbul med min yndlings australier og øhoppede i Kroatien, fik den bedste overraskelse, jeg havde kvaler med at fylde 29 og manglede en pauseknap, Boksernes Fanklub mistede deres største støtte og jeg min søde morfar, jeg var vintertræt og trist, og drengen og jeg besluttede os for ikke at være kærester efter 6 år og halvanden time.

 

Det har været et temmelig vanvittigt år for mig, og selvom året også bragte rigtig mange rare minder og skønne stunder, så er det helt sikkert ikke mit yndlingsår. Og heldigvis for det da. 2015 har alt muligt potentiale til at blive endnu bedre.

 

English: A new year invites to reflection – both when it comes to what the new year might bring and what happened in the year that went. 

 

2014 has been a crazy year with lots of ups and downs. I started the year with being made redundant (along my many of my other sweet colleagues), invented The Year of Snacking, I went to a job interview and had my logic (and Swedish) skills tested by a Swedish psychologist, before the month was over I had a new job, I got a short bob, I went on the loveliest girls’ trip to Paris, I decided to broaden my food horizon, I said goodbye to the sweetest colleagues and started my new job, went apartment-hunting, I had the best Easter holiday in New York, I became a part of a babysitting-duo for the sweetest little French fry, went on a lovely weekend trip, I wrote my probably most personal blog post, I explored Istanbul together with my favorite Aussie and went sailing around Croatia, got the best surprise, I had a hard time turning 29 and was missing a pause button, the Boxers’ Fan Club lost their biggest supporter and I lost my sweet grandfather, I was winter-tired and sad and the boy and I decided to break up after six years and an hour and a half

 

It’s been a rather insane year for me, and although the year also brought a lot of lovely memories, it’s definitely not my favorite year. And thank God for that. 2015 was all the potential in the world to be even better. 

A short bob

Nordisk Brødhus

Ludwig the labradoodle

Kat i Paris

Olufs is på Olufsvej på Østerbro

Oyster

Boxer puppies feeding

Danske jordbær med vaniljeis

Kat og Stephie

Eiffel Tower

Kat og Sam

Culottes from ASOS and striped t-shirts from H&M

Grillmad

Stort grin

New York skyline

Club Monaco jumpsuit

Solnedgang

Chokoladecookies med karamel og havsalt

Grå bodystocking fra Ganni og shorts fra Second Female

Efterårsblomster