Snevejr-dagens

januar 27, 2015 at 11:37

Light pink coat from Zara

Light pink coat from Zara

Light pink coat from Zara

Light pink coat from Zara

Light pink coat from Zara

Light pink coat from Zara

Coat Zara // Dress ASOS // Boots Bianco // Headband Urban Outfitters // Necklace Julie Sandlau // Bracelet Coordinates Collection // Ring w. green stone Julie Sandlau

 

Et stort smil og min candyfloss frakke i weekendens snevejr. Jeg bliver helt glad over at gense det fine vinterland, og samtidig en smule helt trist over det alt sammen er væk nu, det så så fint ud. Jeg krydser fingre for, at der er masser af sne i Sverige, når jeg skal op til mine forældres venners hus langt oppe i de svenske skove og holde vinterferie. (Så fint så det ud sidst jeg var deroppe i vinterferien).

 

Jeg glæder mig helt vildt til at koble helt af, tage middagslure på sofaen, gå lange ture i skoven, bage fastelavnsboller og få læst en masse. Og tage flere dagens-billeder i sneen. (Jeg bliver så skuffet, hvis der ikke er sne).

 

Det var faktisk en del svære end man skulle tro at fotografere i snevejr, kameraet blev ved med at fokusere på snefnugene der faldt. Heldigvis er den mindste ferm med mit kamera og altid frisk på en udfordring. Jeg er en heldig søster at have en 16-årig lillebror der gider agere fotograf i tide og utide, og tilmed går op i at fange nogle gode billeder. Det her er nok et af mine yndlingsdagens. Et ægte snevejr-dagens. Jeg er helt pjattet med effekten af de dalende snefnug og de fine hvide træer i baggrunden.

 

English: A big smile and my cotton candy coat in the snow. I get happy just looking at the pretty winter wonderland, and simultaneously a little sad it’s all gone now, it looked so pretty. I’m crossed my fingers and hoping there’ll be lots of snow in Sweden, when I’m going to my parents’ friends’ house way up in the Swedish woods for a winter getaway. (It looked so lovely the last time I was there in February). 

 

I’m so excited to relax, take naps on the couch, go for long walks in the forrest, bake traditional Danish Shrovetide buns and get a lot of reading done. And take outfit photos in the snow. (I’ll be so disappointed if there isn’t any snow). 

 

It was actually much more difficult to take photos in the snow than you’d think, the camera kept on focusing on the falling snow flakes. Fortunately the youngest is adept with my camera and always up for a challenge. I’m such a lucky sister to have an 16 year old little brother who’s up for acting as photographer at odds times, and who’s keen on getting some good photos at that. This is probably one of my favorite looks of the day. A true snow-look of the day. I love the effect of the falling snow flakes and the white trees in the background.